ifbe franciza
vulcanizare

 

Servicii de vulcanizare si service roti

Dezvoltarea permanenta a parcului auto existent la nivel national a creat premisa cresterii business-urilor initiate în domeniul întretinerii si repararii autovehiculelor, în momentul actual, chiar în condițiile în care numărul operatorilor economici care activează în acest segment al prestărilor de servicii a cunoscut o creștere seminificativă, 

Vulcanizare

Service-ul auto oferă o gamă largă de servicii deţinătorilor de autovehicule şi anume: întreţinerea şi repararea autovehiculelor prin:reparaţii mecanice; reparaţii electrice; repararea sistemelor electronice de injecţie; întreţinerea uzuală; reparaţii ale caroseriei; reparaţii ale unor piese ale motorului; pulverizare şi vopsire; repararea parbrizelor şi ferestrelor -servicii de vulcanizare (anvelope, jante, echilibrări direcţie).

Vulcanizare -anvelope care echipeaza diferite tipuri de autovehicule; -jante de diferite mărimi; -alte accesorii specifice (valve, ventile etc); Serviciile prestate vor fi de înalta calitate si vor avea o lunga fiabilitate. Aceste servicii se adreseaza tuturor detinatorilor de autovehicule. Pentru a oferi servicii de înalta calitate vulcanizarea trebuie sa fie echipată corespunzator. Am ales achizitionarea utilajelor de vulcanizare de înalta precizie.
Piaţa este destul de aglomerata în acest domeniu, însa fata de marile service-uri, de genul Porche Romania, acest proiect va avea preturi mai bune si un timp de lucru mult mai scurt. În plus nu vom recurge direct la înlocuirea unei piese, ci ne vom gandi cum sa remediem problema si altfel decât prin înlocuire. Clientii vor fi reprezentati de cei care doresc o reparare profesionala si rapida a problemelor pe care le au masinile, dar si care sunt în cautarea unor servicii mai ieftine şi care nu doresc să recurgă imediat la soluţia costisitoare a recurgerii la service-urile mari totale. Clienţii potenţiali sunt: - posesori de autoturisme si autoutilitare; - firme care deţin un parc de camioane ; - diverşi clienţi aflaţi în tranzit pe drumul naţional;

vulcanizare
vulcanizare

Elevatoare pentru service roti

Elevatorul tip foarfeca cu inaltimea de ridicare la maxim 1m este recomandat pentru vulcanizari auto sau ateliere de service tinichigerie. Automobilul este ridicat pe praguri, cu toate cele 4 roti libere pentru operatiuni specifice atelierelor de vulcanizare sau de mecanica rapida pentru frane sau amortizoare.

Caracteristici tehnice:-inaltime minima 110 mm; inaltime de ridicare maxima 1000 mm-platforme extensibile 1400 (1935) x 460 mm-sarcină max. 3,0 tone, motor 2,2KW, alimentare 230V monofazic sau 380V trifazic-sincronizare mecanica intre rampe, comanda 24V, sisteme de siguranta, deblocare pneumatica automatizata.

Elevatorul are declaratie de conformitate CE si corespunde normelor ISCIR.

Aparate de echilibrat roti

Masina de dejantat rezolva mai repede si in conditii net superioare o operatie de demontare si montare a anvelopelor pe jante, care se putea realiza pe vremuri si cu 2 leviere. Insa echilibrarea rotilor nu se poate face oricum. Operatia de echilibrare a rotilor reprezinta "cheia" vulcanizatorului si de aceasta operatie depinde in cea mai mare masura satisfactia clientului.

Generator de azot

Generator de azot cu rezervor propriu de 50 litri, pentru umflarea cu azot a anvelopelor la turisme si utilitare. Azotul este filtrat din aerul comprimat, la trecerea prin doua filtre cu carbune activ. Puritatea azotului stocat in rezervorul intern este foarte inalta.

Aparatul este dotat cu regulator de presiune la intrarea aerului comprimat, sistem de filtrare a aerului comprimat de alimentare, manometre pentru presiunea aerului comprimat si presiunea azotului acumulat in rezervor, 2 furtune cu cuple rapide, pistol de umflat cu manometru si cu tub venturi pentru scoaterea aerului din anvelopa.

O anvelopa umflata cu azot sau cu aer reactioneaza la fel la variatiile de temperatura exterioara, dar presurizarea cu azot asigura cateva avantaje nete fata de aerul comprimat:

 • lipsa apei si a oxigenului din anvelopa - creste durata de viata a anvelopei si jantei
 • presiune constanta mai mult timp - reduce consumul de combustibil si asigura manevrabilitate constanta
 • temperatura redusa in timpul rulajului - reduce posibilitatea exploziei anvelopei

Aparate dejantat roti turisme si utilitare

Aparate actionate electro-pneumatic pentru montare/demontare anvelopelor turisme, SUV, 4x4 si utilitare, pentru roti cu dimensiunea maxima a jantei de 24 inch.

Pentru ateliere de vulcanizare cu flux important, pentru roti de mari dimensiuni si pentru cei care isi pot permite, va punem la dispozitie un aparat de dejantat robotizat, cu capacitate de prindere pana la diametre de 30".Cap dejantat cu actionare pneumatica, care elimina utilizarea levierului, previne deteriorarea jantei si anvelopei, evita deteriorarea snezorului de presiune montat pe janta.
Standuri geometrie directie  -Caracteristici tehnice:
4 capete de măsurare, cu 8 camere CCD de înaltă precizie, cu ajutorul cărora se pot măsura toate unghiurile sistemului de rulareSistem de transmitere a datelor între capetele de măsură prin unde infraroşii iar către cabinet prin Bluetooth sau cabluriAliniere electronica a capetelor de măsurarePrezentarea punctelor de reglaj ale automobilului în grafică tridimensionalăSoftware-ul în limba română gestionează o bază de date pentru 20.000 de automobile existente, cu posibilitate introducere a unei baze de date proprii pentru încă 1.000 de automobileSistem de operare Windows XP şi licenţăUnitate PC Pentium cu HDD 40 GB, monitor LCD 19”, tastatură şi imprimantă color A4 cu jet de cernealăDispozitiv blocare volanDispozitiv blocare pedală de frână4 suporţi fixare capete masurare, cu autocentrare în 4 puncte de fixare, 10” – 24”2 platouri rotative mecanice, capacitate 1.000 kg, Ø 310 mmDeclaratie de conformitate CE si verificare metrologica la livrare

ifbe franciza

*** Ce cuprinde pachetul IFBE :

 • Consultanta pentru scrierea, depunerea, implementarea si monitorizarea proiectului; 
 • Furnizarea de echipamente necesare desfasurarii activitatii;
 • Intreg know-how al desfasurarii afacerii adaptat individual la locatia aleasa;
 • Cursuri de specializare in domeniu  
 • Pagina web personalizata cu promovare 12 luni;
 • Training privind intelegerea si cunoasterea conceptelor folosite in managementul continuitatii afacerii si a modului in care acestea sunt utilizate in practica;
 • Promovarea produselor pe piata interna;

Costul de incepere:

 • Deschiderea societatii comerciale ( 500 lei)
 • Contractul de consultanta + franciza  (2000 lei)

Conditii de eligibilitate in vederea aplicarii:

-       Varsta cuprinsa intre 18-65 ani

-       Asociatul sa nu mai fi activat pe acelasi cod CAEN pe firmele din trecut (nu e cazul celor care deschid prima firma) 

Obligatiile tale:

 • Gasirea unui spatiu de inchiriat cu o suprafata cuprinsa intre 60-100 mp;
 • Angajarea a doua persoane care vor desfasura activitatea;
 • Completarea tuturor documentelor necesare aplicarii pe prezentul program;

Alte proiecte start up nation

Vulcanizare