ifbe franciza
vulcanizare

 

Service Auto -Dezmembrari - Vulcanizare cod CAEN 3831-4520

Cod CAEN 3831 Demontarea (dezasamblarea) masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor. Domeniul dezmembrărilor auto este din ce în ce mai căutat de cei care vor să-şi deschidă o afacere, fără un plan complicat. Aceasta clasa include demontarea masinilor si aparatelor pentru obtinerea de materiale reciclabile de orice fel (automobile, nave, computere, televizoare si alte echipamente).

Cod CAEN 4520 Întretinerea si repararea autovehiculelor
Aceasta clasa include:
 • întretinerea si repararea autovehiculelor:
 • reparatii mecanice  
 • reparatii electrice  
 • repararea sistemelor electronice de injectie  
 • întretinerea uzuala (curenta)  
 • reparatii ale caroseriei    
 • reparatii ale unor piese ale motorului    
 • spalare, lustruire etc.      
 • vopsire      
 • repararea parbrizelor    
 • repararea scaunelor din autovehicule -repararea, montarea sau înlocuirea anvelopelor si a camerelor de aer -tratamentul anti-rugina -instalarea de piese si accesorii optionale care nu fac parte din procesul de fabricatie.

Vulcanizare

Service-ul auto oferă o gamă largă de servicii deţinătorilor de autovehicule şi anume: întreţinerea şi repararea autovehiculelor prin:reparaţii mecanice; reparaţii electrice; repararea sistemelor electronice de injecţie; întreţinerea uzuală; reparaţii ale caroseriei; reparaţii ale unor piese ale motorului; pulverizare şi vopsire; repararea parbrizelor şi ferestrelor -servicii de vulcanizare (anvelope, jante, echilibrări direcţie).

Vulcanizare -anvelope care echipeaza diferite tipuri de autovehicule; -jante de diferite mărimi; -alte accesorii specifice (valve, ventile etc); Serviciile prestate vor fi de înalta calitate si vor avea o lunga fiabilitate. Aceste servicii se adreseaza tuturor detinatorilor de autovehicule. Pentru a oferi servicii de înalta calitate vulcanizarea trebuie sa fie echipată corespunzator. Am ales achizitionarea utilajelor de vulcanizare de înalta precizie.
Piaţa este destul de aglomerata în acest domeniu, însa fata de marile service-uri, de genul Porche Romania, acest proiect va avea preturi mai bune si un timp de lucru mult mai scurt. În plus nu vom recurge direct la înlocuirea unei piese, ci ne vom gandi cum sa remediem problema si altfel decât prin înlocuire. Clientii vor fi reprezentati de cei care doresc o reparare profesionala si rapida a problemelor pe care le au masinile, dar si care sunt în cautarea unor servicii mai ieftine şi care nu doresc să recurgă imediat la soluţia costisitoare a recurgerii la service-urile mari totale. Clienţii potenţiali sunt: - posesori de autoturisme si autoutilitare; - firme care deţin un parc de camioane ; - diverşi clienţi aflaţi în tranzit pe drumul naţional;

vulcanizare
vulcanizare

Elevatoare pentru service roti

Elevatorul tip foarfeca cu inaltimea de ridicare la maxim 1m este recomandat pentru vulcanizari auto sau ateliere de service tinichigerie. Automobilul este ridicat pe praguri, cu toate cele 4 roti libere pentru operatiuni specifice atelierelor de vulcanizare sau de mecanica rapida pentru frane sau amortizoare.

Caracteristici tehnice:-inaltime minima 110 mm; inaltime de ridicare maxima 1000 mm-platforme extensibile 1400 (1935) x 460 mm-sarcină max. 3,0 tone, motor 2,2KW, alimentare 230V monofazic sau 380V trifazic-sincronizare mecanica intre rampe, comanda 24V, sisteme de siguranta, deblocare pneumatica automatizata.

Elevatorul are declaratie de conformitate CE si corespunde normelor ISCIR.

Aparate de echilibrat roti

Masina de dejantat rezolva mai repede si in conditii net superioare o operatie de demontare si montare a anvelopelor pe jante, care se putea realiza pe vremuri si cu 2 leviere. Insa echilibrarea rotilor nu se poate face oricum. Operatia de echilibrare a rotilor reprezinta "cheia" vulcanizatorului si de aceasta operatie depinde in cea mai mare masura satisfactia clientului.

Generator de azot

Generator de azot cu rezervor propriu de 50 litri, pentru umflarea cu azot a anvelopelor la turisme si utilitare. Azotul este filtrat din aerul comprimat, la trecerea prin doua filtre cu carbune activ. Puritatea azotului stocat in rezervorul intern este foarte inalta.

Aparatul este dotat cu regulator de presiune la intrarea aerului comprimat, sistem de filtrare a aerului comprimat de alimentare, manometre pentru presiunea aerului comprimat si presiunea azotului acumulat in rezervor, 2 furtune cu cuple rapide, pistol de umflat cu manometru si cu tub venturi pentru scoaterea aerului din anvelopa.

ifbe franciza

*** Ce cuprinde pachetul IFBE :

 • Consultanta pentru scrierea, depunerea, implementarea si monitorizarea proiectului; 
 • Furnizarea de utilaje si echipamente necesare desfasurarii activitatii;
 • Intreg know-how al desfasurarii afacerii adaptat individual la locatia aleasa;
 • Cursuri de specializare in domeniu;  
 • Pagina web personalizata cu promovare 12 luni;
 • Training privind intelegerea si cunoasterea conceptelor folosite in managementul continuitatii afacerii si a modului in care acestea sunt utilizate in practica;
 • Promovarea produselor pe piata interna si externa;

Costul de incepere:

 • Deschiderea societatii comerciale 
 • Contractul de consultanta + franciza  (2500 lei + TVA)

Conditii de eligibilitate in vederea aplicarii:

- Nici unul dintre acționarii/ asociații solicitantului nu a avut calitatea de administrator sau asociat unic într-o societate comercială care a fost în declarată în insolvență sau faliment în ultimii 5 ani (2013, 2014, 2015, 2016, 2017)

- Nici unul dintre acționarii/ asociații solicitantului nu a mai activat pe codul CAEN pentru care se cere finantarea in alte societatii.

Service Auto - Dezmembrari - Vulcanizare

Alte proiecte start up nation