ifbe franciza
frizerie coafura

 

Afacere de Succes la Cheie | Si tu poti fi un Antreprenor de Succes

Coafura si alte activitati de infrumusetare 9602

9602 Coafura si alte activitati de infrumusetare Aceasta clasa include: -activitati de spalare a parului, aranjare si tuns, coafat, vopsit, nuantat, ondulat, indreptat si activitati similare, pentru barbati si femei -barbierit si aranjarea barbii -masaj facial, manichiura si pedichiura, machiaj etc.
Odata cu o usoara crestere a veniturilor populatiei, o parte dintre acestea incep sa fie directionate catre satisfacerea nevoilor de ordin secundar. Printre acestea se numara si cele care contribuie la ingrijirea corpului, mentinerea starii de sanatate si refacerea fizica si psihica. In acest context au aparut si s-au dezvoltat si in tara noastra o serie de saloane de cosmetica, care acopera o parte din nevoile descrie mai sus. Acest tip de afacere a continuat sa fie profitabil inclusiv in perioada de criza, deoarece oamenii dau o importanta din ce in ce mai mare aspectului exterior si starii de bine.
Printre serviciile care se pot desfasura intr-un salon de coafura-frizerie se numara: coafura, cosmetica, manichura, pedichura, masaj, sauna, impachetari, bai de plante, solar, frizerie. Tendintele actuale pe piata sunt orientate spre spa si wellness. 
Conceptul de SPA se refera la formele de relaxare care vizeaza atat sanatatea, cat si frumusetea. El poate include tratamente speciale la saloane de infrumusetare, dar si orice fel de activitati care se pot practica acasa: bai cu uleiuri si diverse esente de plante, masaje, sport, yoga. Saloanele de spa ofera tratamente de ingrijire faciala si corporala, diverse tipuri de masaj, sauna, aromoterapie, cromoterapie, terapie prin pietre, dusuri, impachetari cu plante, bai in piscina, tratamente anticelulitice si antivergeturi, tratamente pentru detoxifierea organismului si pentru imbunatatirea circulatiei sangelui, etc. Segmentul de clienti carora se adreseaza conceptul de coafura-frizerie in mediul rural este format din cetatenii din mediul rural, femei si barbati, precum si copii.

Coafura - Frizerie

ifbe franciza

Franciza disponibila in programul START-UP NATION 2018

Proiectul este de 100 puncte si confera o rata de succes de 100%.

Te gandesti cum sa pui pe picioare o afacere profitabila. 

Solutia pentru tine este -FRANCIZA IFBE

coafor frizerie

*** Ce cuprinde pachetul IFBE :

  • Consultanta pentru scrierea, depunerea, implementarea si monitorizarea proiectului; 
  • Furnizarea de utilaje si echipamente necesare desfasurarii activitatii;
  • Intreg know-how al desfasurarii afacerii adaptat individual la locatia aleasa;
  • Cursuri de specializare in domeniu;  
  • Pagina web personalizata cu promovare 12 luni;
  • Training privind intelegerea si cunoasterea conceptelor folosite in managementul continuitatii afacerii si a modului in care acestea sunt utilizate in practica;
  • Promovarea produselor pe piata interna si externa;

Costul de incepere:

  • Deschiderea societatii comerciale 
  • Contractul de consultanta + franciza (2500 lei + TVA)

Conditii de eligibilitate in vederea aplicarii:

- Nici unul dintre acționarii/ asociații solicitantului nu a avut calitatea de administrator sau asociat unic într-o societate comercială care a fost în declarată în insolvență sau faliment în ultimii 5 ani (2013, 2014, 2015, 2016, 2017)

- Nici unul dintre acționarii/ asociații solicitantului nu a mai activat pe codul CAEN pentru care se cere finantarea in alte societatii.


Alte proiecte start up nation

Am citit, am înţeles şi sunt de acord cu Politica CECIF.ro privind protecţia datelor cu caracter personal

Condiţiile procesatorului tehnic din UE: Privacy PolicyTerms of Service.