ifbe franciza
covrigarie

 

Linie completa Covrigarie 

Covrigarie linie automata 

Covrigarie 

Clientii sunt foarte numerosi si vin din absolut toate categoriile sociale si de varsta, deoarece produsul este ultra-cunoscut si beneficiaza si de niste avantaje cu greutate – prospetimea si consumul foarte comod (de obicei, se mananca pe strada). 

O modalitate foarte eficienta pentru atragerea clientilor consta in ademenirea lor cu mirosul de covrigi calzi. Pentru aceasta exista o tehnica speciala de distribuire a mirosului direct in strada. 

La realizarea covrigilor nu se folosesc nici un fel de aditivi. Ingredientele sunt: faina, sare, ulei, zahar, drojdie, mac, susan.

Covrigul este un produs de post, deci in perioadele de post vanzarile cresc.


covrigarie

Covrigii sunt bine ancorati in constiinta romanilor si pot aduce incasari de exceptie celui care ii produce, cu conditia sa fie indeplinite cateva conditii relativ nepretentioase: 

 

1. Covrigii sa fie realizati sub ochii clientilor, intr-un cuptor amplasat la vedere; 

2. Sa aiba un gust bun (nu e necesar ca gustul sa fie extraordinar, deoarece placerea consumului vine in mare parte de la faptul ca ei sunt foarte proaspeti, calzi chiar); 

3. Covrigaria sa fie amplasata intr-un loc cu un oarecare vad. 

 

Un covrigar cu putina imaginatie ar putea sa produca covrigi cu germeni de grau, cu nuca sau insiropati. In cazul specialitatilor, costurile mai mari de fabricatie se compenseaza, de obicei, cu un adaos comercial ridicat.

Covrigarie. o afacere cu profit imediat

Spatiul comercial joaca un rol esential pentru obtinerea succesului. In primul rand, acest spatiu trebuie sa fie amplasat intr-un loc cu vad, cu un flux de cca 200 de trecatori pe ora, pentru a beneficia de o baza cat mai mare de selectie a clientilor. In al doilea rand, spatiul trebuie sa fie luminos, amenajat cu gust, dar mai ales curat si sa respecte toate normele de igiena alimentara.
5.000 covrigi vanduti pe zi!
In Bucuresti exista cateva covrigarii de succes, amplasate in locuri foarte circulate, unde coada ajunge uneori chiar si la 15-20 de persoane. Si e suficient sa stati cateva minute prin apropiere si sa numarati cate bucati se vand: cam 10 pe minut, adica vreo 500-600 pe ora sau cel putin 5.000 de zi! Iar la pretul de 1 leu bucata, acest volum inseamna incasari de 5.000 de lei pe zi sau de peste 100.000 de lei pe luna! 

Si, retineti, o afacere foarte buna se poate face si cu doar 1.000 de covrigi vanduti pe zi!

 

 

*** Ce cuprinde pachetul IFBE :

  • Consultanta pentru scrierea, depunerea, implementarea si monitorizarea proiectului; 
  • Furnizarea de utilaje si echipamente necesare desfasurarii activitatii;
  • Intreg know-how al desfasurarii afacerii adaptat individual la locatia aleasa;
  • Cursuri de specializare in domeniu  
  • Pagina web personalizata cu promovare 12 luni;
  • Training privind intelegerea si cunoasterea conceptelor folosite in managementul continuitatii afacerii si a modului in care acestea sunt utilizate in practica;
  • Promovarea produselor pe piata interna si externa;

Costul de incepere:

  • Deschiderea societatii comerciale ( 500 lei)
  • Contractul de consultanta + franciza  (2000 lei)

Conditii de eligibilitate in vederea aplicarii:

-       Varsta cuprinsa intre 18-65 ani

-       Asociatul sa nu mai fi activat pe acelasi cod CAEN pe firmele din trecut (nu e cazul celor care deschid prima firma) 

Obligatiile tale:

  • Gasirea unui spatiu de inchiriat cu o suprafata cuprinsa intre 40-100 mp;
  • Angajarea a doua persoane care vor desfasura activitatea;
  • Completarea tuturor documentelor necesare aplicarii pe prezentul program;


Covrigarie solicita informatii

Alte proiecte start up nation