ifbe franciza

Un  profit lunar NET între 1000 Euro – 10.000 Euro 

(in functie de implicarea dumneavoastra)

ambalat carne

 

Afacere de Succes la Cheie | Si Tu Poti fi un Antreprenor de Succes

Prelucrarea si conservarea carnii si a pestelui

Prelucrarea sau conservarea carnii de pasare. Productia de carne de pasare proaspata, refrigerata sau congelata si transarea acesteia in portii. Productia grasimilor comestibile de pasare.

Prelucrarea si conservarea pestelui, crustaceelor si molustelor.

Necesar pentru aplicare: buget propriu de 2500 lei 

ifbe franciza

Franciza disponibila in programul START-UP NATION 2018

Proiectul este de 100 puncte si confera o rata de succes de 100%.

Te gandesti cum sa pui pe picioare o afacere profitabila. 

Solutia pentru tine este -FRANCIZA IFBE

ambalat carne franciza startup nation

Profit lunar NET între 1000 Euro – 10.000 Euro 

  • (in functie de implicarea dumneavoastra)

*** Ce cuprinde pachetul IFBE :

  • Consultanta pentru scrierea, depunerea, implementarea si monitorizarea proiectului; 
  • Furnizarea de utilaje si echipamente necesare desfasurarii activitatii;
  • Intreg know-how al desfasurarii afacerii adaptat individual la locatia aleasa;
  • Cursuri de specializare
  • Training de folosire a utilajelor;  
  • Chiria unui spatiu de functionare pana la 6 luni
  • Salarii pentru doi angajati pana la 6 luni de functionare; 
  • Pagina web personalizata cu promovare 12 luni;
  • Training privind intelegerea si cunoasterea conceptelor folosite in managementul continuitatii afacerii si a modului in care acestea sunt utilizate in practica;
  • Promovarea produselor pe piata interna si externa;

Costul de incepere:

  • Deschiderea societatii comerciale ( 500 lei)
  • Contractul de consultanta + franciza  (2000 lei)

Conditii de eligibilitate in vederea aplicarii:

-       Varsta cuprinsa intre 18-65 ani

-       Asociatul sa nu mai fi activat pe acelasi cod CAEN pe firmele din trecut (nu e cazul celor care deschid prima firma) 

Obligatiile tale:

  • Gasirea unui spatiu de inchiriat cu o suprafata cuprinsa intre 40-100 mp;
  • Angajarea a doua persoane care vor desfasura activitatea;
  • Completarea tuturor documentelor necesare aplicarii pe prezentul program;

Prelucrarea si conservare CARNE SI PESTE