ifbe franciza
food truckmacaruri preparate

 

Afacere de Succes la Cheie | Si tu poti fi un Antreprenor de Succes

Food Truck

Cod CAEN 1085 -  Fabricarea de mancaruri gata pregatite (adica preparate, condimentate si gatite). Aceste mancaruri sunt de obicei ambalate si etichetate pentru a fi revandute. Pentru a fi considerat un fel de mancare, preparatul trebuie sa contina minimum doua ingrediente distincte (fara condimente).

food trck

Fabricarea de mancaruri gata pregatite (adica preparate, condimentate si gatite). Aceste mancaruri sunt de obicei ambalate si etichetate pentru a fi revandute. Aceasta clasa nu include mancarurile preparate pentru consumul imediat, ca atare, in restaurante. Pentru a fi considerat un fel de mancare, preparatul trebuie sa contina minimum doua ingrediente distincte (fara condimente) Aceasta clasa include: -fabricarea mancarurilor din carne, inclusiv carne de pasare -fabricarea mancarurilor din peste, inclusiv peste cu cartofi prajiti -fabricarea mancarurilor preparate din legume -fabricarea de pizza congelata sau altfel conservata Aceasta clasa include de asemenea: -fabricarea de specialitati locale si nationale.

food truck

Cod CAEN 1089 - Aceasta clasa include: -fabricarea de supe si ciorbe -fabricarea de miere artificiala si caramel -fabricarea alimentelor preparate perisabile, cum sunt: -sandwich-uri -pizza proaspata (necoapta) -fabricarea adaosurilor alimentare si a altor produse alimentare Aceasta clasa include de asemenea: -fabricarea drojdiei de bere -fabricarea extractelor si sucurilor din carne, peste, crustacee sau moluste -fabricarea laptelui obtinut in afara laptariilor si a inlocuitorilor de branza -fabricarea produselor din oua, a albuminei din oua -fabricarea concentratelor alimentare artificiale.

Fabricarea de specialitati locale si nationale

ifbe franciza

Franciza disponibila in programul START-UP NATION 2018

food truck macaruri preparate

Te gandesti cum sa pui pe picioare o afacere profitabila. 

Solutia pentru tine este -FRANCIZA IFBE

macaruri preparate startup nation
food truck

*** Ce cuprinde pachetul IFBE :

  • Consultanta pentru scrierea, depunerea, implementarea si monitorizarea proiectului; 
  • Furnizarea de utilaje si echipamente necesare desfasurarii activitatii;
  • Intreg know-how al desfasurarii afacerii adaptat individual la locatia aleasa;
  • Cursuri de specializare in domeniu;  
  • Pagina web personalizata cu promovare 12 luni;
  • Training privind intelegerea si cunoasterea conceptelor folosite in managementul continuitatii afacerii si a modului in care acestea sunt utilizate in practica;
  • Promovarea produselor pe piata interna si externa;

Costul de incepere:

  • Deschiderea societatii comerciale 
  • Contractul de consultanta + franciza (2500 lei + TVA)
  • Conditii de eligibilitate in vederea aplicarii:

- Nici unul dintre acționarii/ asociații solicitantului nu a avut calitatea de administrator sau asociat unic într-o societate comercială care a fost în declarată în insolvență sau faliment în ultimii 5 ani (2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018)

- Nici unul dintre acționarii/ asociații solicitantului nu a mai activat pe codul CAEN pentru care se cere finantarea in alte societatii.


.

Alte proiecte start up nation

Am citit, am înţeles şi sunt de acord cu Politica CECIF.ro privind protecţia datelor cu caracter personal

Condiţiile procesatorului tehnic din UE: Privacy PolicyTerms of Service.