Notificare de confidenţialitate privind datele cu caracter personal

Asigurarea proteciei şi a utilizării adecvate a datelor cu caracter personal reprezintă o prioritate permanentă pentru noi. În mod constant îmbunătăţim securitatea şi măsurile de confidenţialitate a datelor pentru a asigura cele mai înalte standarde. Ați auzit probabil vorbindu-se în ultima vreme despre Regulamentul general U.E. privind protecţia datelor cu caracter personal nr. 679/2016 (denumit în cele ce urmează “GDPR”), care consolidează drepturile persoanelor vizate şi securitatea prelucrării datelor cu caracter personal în Uniunea Europeană. Acesta intră în vigoare începând cu 25 mai 2018.

Prelucrarea datelor cu caracter personal –  GDPR

Facem toate eforturile pentru a fi in concordanta cu Regulamentul European 2016/679, prescurtat GDPR, privind protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Scopul principal al acestuia este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si controlul fiecarei persoane asupra propriilor date.

In continuare o sa detaliem modul în care colectam, utilizam, transferam și protejam datele dvs cu caracter personal in urma interactiunii cu site-ul nostru.

Datele noastre de contact

Camera Europeana de Comert Industrie si Franciza cu sediul in Bucuresti , cu sediul in Aleea Tincani, cod unic de inregistrare fiscala 20272182.Pentru orice informatie suplimentara referitoare la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal pe site-ul nostru nu ezitati sa ne contactati la emailul contact@cecif.ro

Ce date personale colectam

Colectam datele dumneavoastra cu caracter personal direct de la dumneavoastra prin formularul de inregistrare in momentul in care va creati cont pe site-ul nostru. Astfel ne furnizati numele si prenumele, adresa de email, numarul de telefon.

De fiecare dată când vizitați site-ul nostru, colectăm automat următoarele date: date despre vizita dumneavoastră, de exemplu acest lucru poate include URL-uri complete, paginile vizitate, inclusiv data și ora, informațiile sau proiectele pe care le-ați vizualizat sau căutat si adresa ip.

Cum prelucram datele colectate

Datele colectate direct de la dumneavoastra prin formularul de inscriere proiect / contact  si anume: nume, prenume, email, vor fi utilizate doar pentru scopul pentru care au fost colectate, fara de care nu am putea onora trimiterea newsleterului si a datelor solicitate despre proiect (brosuri, fise prezentare echipamente) catre dumneavoastra.

Cui transmitem datele cu caracter personal

Datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi transmise : .
-furnizorului de servicii It si consultantului in Start-up Nation Area4u.ro, partenerului francizor.ro.
-autorități publice în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun asigurandu-ne ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile dumneavoastra fundamentale.

Cat pastram datele cu caracter personal

Pastram datele dumneavoastra cu caracter personal 5 ani de la ultima interacțiune cu noi. In cazul emiterii de facturi, datele dumneavoastra vor fi stocate timp de 10 ani, conform legii.

DREPTURILE PERSOANEI VIZATE 

Potrivit Regulamentului GDPR, in calitate de persoana vizata beneficiati de un cumul de drepturi, respectiv:

– Dreptul la informare si acces la date cu caracter personal: dreptul de a obtine o confirmare a faptului ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective.

– Dreptul la rectificare: dreptul de a solicita Operatorului si de a obtine, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc si/sau de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete.

– Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”): dreptul de a obtine stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica anumite motive mentionate in Regulamentul GDPR.

– Dreptul la restrictionarea prelucrarii: dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii in anumite cazuri.

– Dreptul la portabilitatea datelor: dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si de a le transmite catre un alt operator.

– Dreptul la opozitie: dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc, in conditiile Regulamentului GDPR.

– Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.

– Dreptul sa va adresati printr-o plangere in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate in conformitate cu prevederile legale, la :
Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

Cookie-uri 

Cookie-urile sunt fișiere text de mici dimensiuni, stocate pe echipamentul dumneavoastra la cererea web-serverului catre browserul utilizat de dumneavoastra la navigarea pe internet. Aceste fisiere nu contin software, virusi sau spyware, nu pot accesa informatiile din echipamentul dumneavoastra. Aceste fisiere permit recunosterea echipamentului utilizatorului si prezentarea continutului adaptat preferintelor acestuia , deasemenea permit efectuarea de statistici anonime, analiza si publicitate relevanta pentru utilizator fara a permite identificarea personala a utilizatorului, si nu in ultimul rand permit buna functionare a site-ului.

Puteti bloca Cookie-urile din setarile browserului dumneavoastra insa acest lucru poate afecta buna functionare a site-ului. 

cecif.ro foloseste serviciile urmatoarelor terte parti pentru analiza si publicitate care folosesc deasemenea cookie-uri.
Google AdWords- Publicitate-Remarketing – https://policies.google.com/privacy
Google Doubleclick- Publicitate- https://policies.google.com/technologies/ads


Declaratie de consimtamant

Din 25 mai 2018 se aplica Regulamentul European 2016/679, prescurtat GDPR, privind protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Scopul principal al acestuia este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si controlul fiecarei persoane asupra propriilor date.

Noi colectam datele dumneavoastra cu caracter personal direct de la dumneavoastra prin formularul de inregistrare .

Astfel cand completati un formular aferent unui proiect de pe site-ul nostru, ne furnizati :
– numele si adresa de email, telefonul, zona de implementare a proiectului etc.

Putem deasemenea colecta date privind vizita dumneavoastra pe site-ul nostru.
– adresa ip, paginile vizitate

Datele colectate vor fi utilizate pentru urmatoarele situatii:

– transmiterea newsleterului

Datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi transmise :

-furnizorului de servicii IT, consultantului Area4u.ro sau partenerului francizor.ro
-autorității publice în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

Pastram datele dumneavoastra cu caracter personal 5 ani de la ultima interacțiune cu noi. In cazul emiterii de facturi, datele dumneavoastra vor fi stocate timp de 10 ani, conform legii.

Cookie-uri
Cookie-urile sunt fișiere text de mici dimensiuni, stocate pe echipamentul dumneavoastra la cererea web-serverului catre browserul utilizat de dumneavoastra la navigarea pe internet. Aceste fisiere nu contin software, virusi sau spyware, nu pot accesa informatiile din echipamentul dumneavoastra. Aceste fisiere permit recunosterea echipamentului utilizatorului si prezentarea continutului adaptat preferintelor acestuia , deasemenea permit efectuarea de statistici anonime, analiza si publicitate relevanta pentru utilizator fara a permite identificarea personala a utilizatorului, si nu in ultimul rand permit buna functionare a site-ului.

Retragerea consimtamantului se poate face oricand prin trimiterea unui simplu email, de pe emailul cu care va inregistrati, la adresa contact@cecif.ro cu textul retragere consimtamant.
Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

Deasemenea aveti dreptul la acces , rectificare , stergere , restricţionarea prelucrării , dreptul de a va opune prelucrarii, dreptului la portabilitatea datelor.