ifbe franciza
pungi material netesut

 

Fabricare pungi/sacose material netesut

Fabricarea de pungi din material netesut. Pungile din material netesut sunt produse recunoscute pe plan international care protejeaza mediul inconjurator

Introducerea pe piata nationala a pungilor din plastic subtire si foarte subtire va fi interzisa începand cu data de 1 iulie 2018. În acelasi timp, dupa data de 1 ianuarie 2019, va fi interzisa  comercializare pungile de transport din plastic subtire si foarte subtire cu maner. Transpunerea prevederilor Directivei (UE) 2015/ 720. 

Romania avea ca termen de conformare la Directiva europeana specifica data de 27 noiembrie 2016, iar Comisia Europeana (CE) a informat autoritatile romane, în legatura cu depasirea perioadei admise, în 23 ianuarie 2017. Un studiu iSense, publicat în primavara acestui an, arata faptul ca aproape trei sferturi dintre romani (74%) reutilizeaza pungile de cumparaturi, iar circa doua treimi (64%) sustin ca participa 'într-un fel sau altul' la reciclarea deseurilor. Dintre romanii care participa într-un fel sau altul la reciclare, 97% fac acest lucru acasa, iar 60%, la munca.

Fabrica sacose, pungi alimentara, sacose din material netesut

Fabricarea de sacose din material netesut cu doua manere scurte, indicata si pentru cumparaturi, articole usoare, cadouri , recomandata pentru imprimare pe o parte sau pe ambele parti. 

Materia prima pentru sacose este dintr-un material netesut, inovativ, obtinut din polipropilena. Pe de alta parte, punga din plastic este fabricata din polietilena; desi cele doua substante sunt asemanatoare ca pronuntie si pot induce confuzii, polipropilena si polietilena au o compozitie chimica total diferita. In timp ce polietilena este extrem de dificil de degradat (la pungile din plastic), structura chimica a polipropilenei nu este puternica, lantul molecular poate fi usor rupt si, astfel, poate fi eficient degradat, iar mediul protejat. Sacosele biodegradabile non-tesute (non-woven) sunt netoxice si pot fi complet descompuse in 90 de zile! Astfel, ele apartin categoriei materiilor prime ecologice.

Fabricarea de specialitati locale si nationale

ifbe franciza

Franciza disponibila in programul START-UP NATION 2019

Masina de ambalaje din material netesut

Ambalajele netesute sunt preferabile celor din hartie, principalele considerente  fiind urmatoarele: sunt ecologice si biodegradabile, mai ieftine decat cele din hartie, reutilizabile si, in plus, materialul din care sunt realizate este foarte versatil, putand fi imprimante prin print digital, transfer termic, gravura etc.  Masinile pot realiza sacose cu sau fara maner, clientul find acela care va trebui sa aleaga tipul de echipament. 

Masinile au integrate know how si tehnologie de ultima greneratie, fiind dotate cu touch screen, sistem de autonumarare,  procesor static ce utilizeaza voltaj de inalta tensiune, computer etc.

Tipuri de sacose:

1.Sacose fara pliuri (Taietura D)

2.Plase tip tricou (U)

Capacitate productie / minut

60-100 bucati pentru plasele cu taietura D

Lungime: 100-800mm

Latime: 200-600mm/200-700mm

Pliu: 30-80mm


35-80 bucati pentru plasele tip tricou

Lungime: 220-450mm

Latime: 100-800mm

Pliu: 30-80mm

Linie completa de productie pungi din material netusut

Cu printare in doua culori

fabricate pungi startup nation

*** Ce cuprinde pachetul IFBE :

  • Consultanta pentru scrierea, depunerea, implementarea si monitorizarea proiectului; 
  • Furnizarea de utilaje si echipamente necesare desfasurarii activitatii;
  • Intreg know-how al desfasurarii afacerii adaptat individual la locatia aleasa;
  • Cursuri de specializare in domeniu;  
  • Pagina web personalizata cu promovare 12 luni;
  • Training privind intelegerea si cunoasterea conceptelor folosite in managementul continuitatii afacerii si a modului in care acestea sunt utilizate in practica;
  • Promovarea produselor pe piata interna si externa;

Costul de incepere:

  • Deschiderea societatii comerciale 
  • Contractul de consultanta + franciza (2500 lei + TVA)

Conditii de eligibilitate in vederea aplicarii:

- Nici unul dintre acționarii/ asociații solicitantului nu a avut calitatea de administrator sau asociat unic într-o societate comercială care a fost în declarată în insolvență sau faliment în ultimii 5 ani (2013, 2014, 2015, 2016, 2017,2018)

- Nici unul dintre acționarii/ asociații solicitantului nu a mai activat pe codul CAEN pentru care se cere finantarea in alte societatii.


Alte proiecte start up nation

Am citit, am înţeles şi sunt de acord cu Politica CECIF.ro privind protecţia datelor cu caracter personal

Condiţiile procesatorului tehnic din UE: Privacy PolicyTerms of Service.