ifbe franciza
salon bronzat

 

Afacere de Succes la Cheie | Salon de bronzare

Industria saloanelor de bronzare este in plina expansiune

Proprietarii saloanelor de bronzare care au cu adevarat succes au stiut cum sa obtina un flux constant de clienti noi sau mai vechi.

Se subintelege ca trebuie sa aveti o societate comerciala valabila, autorizatii si avize (Ex.: SANEPID), cu codurile CAEN aferente derularii activitatilor specifice, dar fara sa se limiteze la aceastea:

  • CAEN 9604 - Activitati de intretinere corporale

Veti avea nevoie de:

Un spatiu amenajat de minimum 50 mp

2-3 cabine de bronzare, receptie/casaLobby pentru asteptare

Locatia studioului: este foarte importanta pentru succesul afacerii dumneavoastra. Va recomandam sa alegeti o zona cu vad, vizibila. Clientilor trebuie sa le fie usor sa ajunga. Constituie un avantaj sa aveti in apropiere o parcare. Chiar daca veti gasi probabil o locatie care sa indeplineasca aceste conditii putin mai scumpa decat una retrasa, ganditi-va ca ar trebui sa suplimentati bugetul alocat serviciilor de marketing pentru atragerea mai multor clienti. Practic, ce nu dati pe chiria spatiului, dati pe promovare, unde nici nu aveti garantii solide. Este de preferat ca studioul sa atraga potentialii clienti direct, fara intermediari.

Amenajarea spatiului

Interiorul studioului trebuie sa fie primitor si comod pentru clientii dumneavoastra, iar cabinele ar trebui sa ofere suficient spatiu in jurul aparatului de bronzare pentru pregatirea de sedinta.

Aparatele de bronzare

2-3 aparate de bronzare pe care le puteti achizitiona

Contract special cu operatorul de energie electrica

Aparatele de bronzat trebuie bransate la retea electrica de putere mare, prin urmare va trebui sa incheiati un contract special cu operatorul de energie electrica. Veti avea un contor de curent dedicat.

Software special - Aplicatiile software dedicate studiourilor de bronzare simplifica intreaga procedura de operare a solariilor. Din interfata se pot stabili parametrii de functionare ai aparatului si astfel veti avea si evidenta permanenta a musafirilor.


 SALON DE BRONZARE

ifbe franciza

Franciza disponibila in programul START-UP NATION 2018

Proiectul este de 100 puncte si confera o rata de succes de 100%.

Te gandesti cum sa pui pe picioare o afacere profitabila. 

Solutia pentru tine este -FRANCIZA IFBE

salon bronzare

*** Ce cuprinde pachetul IFBE :

  • Consultanta pentru scrierea, depunerea, implementarea si monitorizarea proiectului; 
  • Furnizarea de utilaje si echipamente necesare desfasurarii activitatii;
  • Intreg know-how al desfasurarii afacerii adaptat individual la locatia aleasa;
  • Cursuri de specializare in domeniu;  
  • Pagina web personalizata cu promovare 12 luni;
  • Training privind intelegerea si cunoasterea conceptelor folosite in managementul continuitatii afacerii si a modului in care acestea sunt utilizate in practica;
  • Promovarea produselor pe piata interna si externa;

Costul de incepere:

  • Deschiderea societatii comerciale 
  • Contractul de consultanta + franciza (2500 lei + TVA)

Conditii de eligibilitate in vederea aplicarii:

- Nici unul dintre acționarii/ asociații solicitantului nu a avut calitatea de administrator sau asociat unic într-o societate comercială care a fost în declarată în insolvență sau faliment în ultimii 5 ani (2013, 2014, 2015, 2016, 2017)

- Nici unul dintre acționarii/ asociații solicitantului nu a mai activat pe codul CAEN pentru care se cere finantarea in alte societatii.


Saloane de bronzare

Alte proiecte start up nation