Start-Up Nation Romania

Start-Up Nation Romania – 200.000 Lei cu 100% Finantare pentru toate societatile din Romania (inclusiv Bucuresti-Ilfov).
Romanii care vor sa faca mici afaceri vor putea participa la o noua sesiune de înscriere în programul Start-Up Nation, editia 2018, din luna aprilie.

Solicita Consultanta GRATUITA

Redactarea integrala a proiectului, pregatirea documentatiei si a tuturor actelor necesare, sprijin in implementarea proiectului dupa aprobare.

Start-Up Nation Romania

CAMERA EUROPEANA DE COMERT INDUSTRIE SI FRANCIZA

European Chamber of Commerce, Industry and Franchise

Inscriere Start-up Nation 2018

Activitatea pe care doriti sa depuneti proiect (daca nu cunoasteti codul CAEN, va rugam sa ne spuneti pe scurt despre ce activitate este vorba) *

Selectati tipul de investitie dorita (se pot realiza selectii multiple) *

Ne rezervam dreptul de a nu raspunde la solicitarile care nu au sanse sa intre la finantare.

 START-UP NATION 2018 afaceri eligibile

IT start-up nation Romania

Activitati de realizare a software-ului la comanda (software orientat client) activitatile de scriere (programare), modificare, testare si asistenta privind produsele software, proiectarea structurii si continutului si/sau scrierea codului de calculator necesar pentru a crea si implementa: -sisteme software -aplicatii software -baze de date -pagini web -adaptarea software-ului potrivit cerintelor specifice, adica modificarea si configurarea unei aplicatii existente astfel incat devine compatibila si functionala, potrivit mediului sistemului informatic al clientului

print tipografie start-up nation Romania

Activitati de tiparire – Imprimerie/Tipografie (centru imprimare) tiparirea de carti si brosuri, partituri si manuscrise muzicale, cataloage publicitare, prospecte si alte tiparituri publicitare, agende, calendare si alte imprimate comerciale, masini de tiparit in relief, inclusiv masini de tiparire rapida -tiparirea direct pe suport textil, pe material plastic, pe sticla, metal, lemn si ceramica Aceasta clasa include de asemenea: -tiparirea de etichete si placute metalice prin litografiere, gravare, tiparire flexografica, si alte metode

croitorie start-up nation

Atelier de croitorie – croitoria la comanda --fabricarea altor confectii din materiale tesute, tricotate sau crosetate, materiale netesute etc., costumelor de schi, costumelor de baie, etc. ,fabricarea altor accesorii de imbracaminte: manusi, cordoane, saluri, cravate, papioane. 

Tamplarie start-up nation

Atelier de tamplarie poate realiza o gama extrem de variata de produse: usi, ferestre, scari interioare, scari exterioare, lambriuri, podele, obloane, dusumele, mic mobilier, casute de lemn pentru gradina, mobilier gradina, porti, garduri, jucarii din lemn, ambalaje din lemn sau diverse semifabricate din lemn.

Start-up nation patiserie brutarie

Patiserie/ Cofetarie / Fabricarea painii – Puteti sa achizitionati si francize.

 • -fabricarea prajiturilor si a produselor proaspete de patiserie
 • -fabricarea produselor proaspete de brutarie
 • -paine si alte specialitati de paine (chifle)
 • -produse de patiserie, prajituri, placinte, clatite, tarte, vafe, paine prajita etc.

ATENTIE sunt excluse:  fabricarea produselor de panificatie uscate, fabricarea pastelor fainoase, coacerea produselor de brutarie pentru consumul imediat.

Studio FOTO VIDEO start-up nation

 Studio FOTO-VIDEO/ Cabine foto 
– productii fotografice comerciale si pentru consumatori,
-fotografii portret pentru carti de identitate, pasapoarte, scoli, nunti etc., edituri, moda, agentii imobiliare sau turism, fotografii aeriene, prelucrarea filmelor: -developare, imprimare si marire de pe negativele sau filmele clientului
Activitati de productie cinematografica, video si de programe de televiziune
-activitati de productie cinematografica, video si de programe de televiziune (seriale de televiziune, documentare, etc.) sau reclame de televiziune.
-activitatile arhivelor de filme, etc.

Start-up nation grila de punctaj
 • IT si productie – 40p
 • ndustrii creative (educație, domeniul sportiv, medical, publicitate,evenimente,etc) – 35p
 • Servicii (restaurante, cafenele, service-auto, spalatorie, rent-a-car,agentii turistice,etc)- 30p

 • Comert – 25p
 • Start-up Nation – Ce trebuie sa stii despre program:

  Start-up Nation Romania este destinat antreprenorilor care au înfiintat sau vor înfiinta o firma (SRL) în anul 2018, ei vor putea obtine fonduri nerambusabile de pana la 200.000 de lei de la stat, în cadrul unui concurs de proiecte.

  Suma maxima care poate fi obtinuta: 200.000 de lei reprezintă o contribuţie de 100% din valoarea proiectului!

  Vor fi finantate 10.000 de planuri de afaceri, din toata tara.