european franchise academy

Aspecte legislative Start-up Nation

Startup-Nation

In editia din acest an a programului Start-up Nation vor fi eligibile intreprinderile infiintate de persoane fizice cu maximum 3 ani inainte de data completarii si transmiterii online a planului de afaceri si care indeplinesc, la data depunerii cererii de finantare, criteriile de eligibilitate impuse de legislatia in domeniul ajutoarelor de minimis si conditiilor de eligibilitate prevazute in schema de ajutor de minimis care va fi aprobata.

Cadrul de reglementare pentru derularea editiei din acest an a programului Start-up Nation a fost schimbat printr-o lege (legea 192 din 2020) de modificare a Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 10/2017 pentru stimularea infiintarii de noi intreprinderi mici si mijlocii.

Descarca LEGEA

STUDIO FOTO-VIDEO Start Up Nation

Studio foto-video – o afacere ideala pentru a fi finantata prin programul Start-UP Nation Romania

Fotografia este unul dintre domeniile in care lumina joaca cel mai important rol. Cum insa lumina naturala a soarelui nu este intotdeauna la indemana, 24 din 24 de ore, si nu are calitatea necesara tuturor cazurilor, este normal ca fotograful profesionist sa incerce sa-si creeze conditiile optime de iluminare. Si aceste conditii optime le poate creea cel mai usor intr-un spatiu destinat numit studio. Aici poate avea lumina dorita cu ajutorul blitzurilor profesionale.

“Activitati Foto-video proiect Start Up Nation”

O firma care efectueaza activitati foto-video poate realiza o gamă foarte variată de produse si servicii: fotografii si video de produs, fotografii si video nou-nascuti, bebelusi, copii si scene cu parinti impreuna cu copiii, evenimente de viata, fotografii si video botez, nunta si aniversare, fotografii si video corporate, activitati de editare si post editare foto si video, productie cinematografica, video si de programe de televiziune.

Studio Foto-Video Start Up Nation
Studio Foto-Video Start Up Nation
Un astfel de studio ar beneficia din start de un punctaj bun. La “industrii creative”, domeniu general care primeste 35 de puncte (locul al doilea dupa productie), pot fi identificate 3 coduri CAEN eligibile in program:
– 7420 Activităţi fotografice 
– 5911 Activitati de productie cinematografica, video si de programe de televiziune 
– 5912 Activitati post-productie cinematografica, video si de programe de televiziune 
De asemenea, o astfel de afacere primeste cu usurinta bonusul de 10 puncte pentru faptul ca a introdus in planul de afaceri echipamente tehnologice si software-uri necesare desfasurarii activitatii in pondere mai mare sau egala cu 50% din valoarea planului de afaceri. 
 
Vei primi toate materialele de care ai nevoie pentru ca afacerea ta sa devina functionala imediat. Vei stii exact ce trebuie sa faci in fiecare zi de activitate. Nu trebuie sa investesti bani, timp si munca pentru a-ti pregati materiale de prezentare, website, draft-uri de contracte etc. 
Vei primi toate acestea in formate care si-au dovedit eficienta astfel incat sa semnezi contracte de la prima intalnire si sa iti consolidezi o baza de date de clienti fideli. 
Daca vor fi aduse imbunatatiri oricaror materiale, iti vom da acces la toate versiunile actualizate in timp real.

Training de business de prima clasa cu specialisti de la Hollywood doar pentru programul Start up Nation

 

Ce inseamna fotografii profesionale? Cuvantul „profesional” inseamna, dupa DEX, „care tine de o profesiune” sau „referitor la o profesiune”. Asadar, fotografii profesionale ar fi fotografiile facute de un fotograf profesionist.

Fotografii profesionale proiect start up nation

Sa examinam termenul „calitate” in privinta fotografiilor. Nimeni nu contesta faptul ca fotografiile de calitate trebuie in primul rand sa fie tehnic impecabile. Asta inseamna ca trebuie sa fie clare, sa aiba culori naturale, sa aiba contrast si luminozitate, sa nu contina zgomot de imagine si sa aiba o rezolutie suficienta pentru scopul propus. In aparenta, aceste conditii pot fi indeplinite de un aparat foto modern, chiar si de o camera point and shoot de ultima generatie. De aici poate aparea nastrusnica idee ca nu fotograful face diferenta ci aparatul.

Totusi, cu acelasi aparat foto, un fotograf profesionist va produce poze mai bune decat un amator. Asta pentru ca profesionistul stie foarte clar care sunt limitele unui aparat si nu le va forta. El va folosi in mod inteligent aparatul si se va folosi de experienta pentru a obtine rezultatul dorit, pe cand amatorul va incerca la noroc.

Start-UP Nation 2020: Studio foto-video – afacerea ideala finantata de stat

Daca doriti sa inregistrati dosarul in vederea aplicarii pentru finantare, completati formularul de mai jos.

Loading
Proiectul precedentLinie Automata Productie Capsule De Cafea Si Ceai prin Start Up Nation
Proiectul următorPOR 2.1.A