Bicicleta cu Talent afacere pe roti

0
5582
Bicicleta cu Talent afacere pe roti
Bicicleta cu Talent afacere pe roti START UP NATION EURO nerambursabili pentru microintreprinderi prin POR 2.1.a. 1-5 mil EURO nerambursabili pentru IMM-uri prin POR 2.2
european franchise academy

Bicicleta cu Talent afacere pe roti

Bicicleta cu Talent  este o investitie de succes si de viitor. Fiecare din noi iubeste sa savureze o cafea gustoasa in drum spre serviciu, spre casa, spre o intilnire importanta,  sau simplu in timpul plimbarii prin parc cu amici.

Cu un loc de vinzare bine ales (pe care il poti schimba oridecateori simti ca e nevoie), cu echipamentul potrivit si ingrediente gustoase poti sa-ti creezi clienti fideli care vor savura cafeaua zi de zi.

Bicicleta cu Talent visul unei nopti de „iarna” a devenit realitate,cel putin in scripte,la data de 29.03.2016.

Scopul principal al francizei Bicicleta cu Talent este acela de a ne pune clientii pe primul loc. Pentru realizarea acestui deziderat, trebuie sa atingem un alt tel aproape la fel de important. Acest obiectiv este forta motrice a cresterii viitoare si a succesului nostru, iar vestea buna este ca acum faceti parte din acest sistem.

Cafenelele pe roti se pot transforma in afaceri care pot aduce zeci de mii de euro pe an

european franchise academy

În cazul retelei de franciza Bicicleta cu Talent, vorbim nu numai de reputaţia afacerii, ci si de cea a echipei de management, de reputaţia firmei francizoare, care deriva din calitatea produselor sau serviciilor pe care le oferim.
Reputaţia organizationala a francizei noastre este unul din pilonii pe care se sprijina sistemul nostru, orice aspect negativ avand un efect de domino, care poate angrena rezultate cu consecinte imprevizibile asupra tuturor membrilor din reteaua de Franciza Bicicleta cu Talent.

Bicicleta Cu Talent
Franciza

Doza de energie a romanilor grabiti: cafeaua fierbinte vanduta la colt de strada! Cafeneaua pe roti Bicicleta cu Talent prinde viteza în marile orase si le face concurenta vechilor localuri.

Cei care au transformat licoarea în afacere cu multe zerouri mizeaza pe viteza si pe aroma intensa a cafelei, care cuprinde de la prima ora strazile aglomerate si ademeneste sute de clienti in drum spre serviciu.

Pe pupitrul de la Bicicleta cu Talent se amplaseaza un espressor de cafea, un storcator de fructe si o masina pentru macinat cafea. Aroma cafelei proaspat macinate atrage in mod magic trecatorii. 

Bicicleta cu Talent

Servim cafea proaspat macinata, fresh-uri pline de vitamine, o selectie de ceaiuri parfumate si fursecuri delicioase.

Experienta ne-a aratat ca ne potrivim foarte bine in cadrul diverselor evenimente cum ar fi lansări, expoziții, vernisaje, petreceri corporate, concerte, nunti și altele.

MACINATA PE LOC – Pentru a pastra cat mai mult timp uleiurile aromatice in boabe, macinam cafeaua inainte de prepararea fiecarei cesti.

AMESTECUL IDEAL – Pentru o cafea buna folosim apa trecuta prin filtre speciale. In acest fel ne asiguram ca tu bei ce este mai bun din cafea.

Solicita informatii despre Bicicleta cu Talent

  •  
Proiectul precedentLinie mobila productie pizza
Proiectul următorRomanian Street Food Trailer