european franchise academy

Cod CAEN 4312 Lucrari de pregatire a terenului proiect start up nation

Aceasta clasa include: -curatarea amplasamentelor -lucrari de mutare a pamantului: excavatii, umplere, nivelarea si împrejmuirea amplasamentelor, saparea santurilor, eliminarea pietrelor, dinamitari etc. -pregatirea santierelor pentru exploatari miniere: -îndepartarea surplusului de pamant si alte lucrari de dezvoltare si pregatire a santierelor miniere, cu exceptia amplasamentelor în al caror subsol se afla zacaminte de petrol si de gaze naturale Aceasta clasa include de asemenea: -executarea drenurilor (scurgerilor) pentru amplasamentul cladirilor -executarea canalelor de scurgere pentru terenuri agricole si forestiere.

Pachetul 1 -Start up  Nation – CONTINE 3 Bucati Miniexcavator (incarcare cu cuva/ sapare santuri/ picamar /plug zapada etc )

Miniexcavator descriere generala

Usor de operat si intretinut, fiind mic si flexibil. ATENTIE: se livreaza 3 miniexcavatoare fie cu accesorii diferite, fie identice, la cerere, doar 1 accesoriu/miniexcavator. Accesoriile se schimba usor, sunt variate si pentru diverse operatiuni:  cupa, sapatorul, sfredelul, elevator, suflanta de zapada, matura, taietor de gazon, grapa, plug zapada etcComponentele utilizate sunt in mare parte importate de la branduri straine. Versatil pentru diverse tipuri de teren. Are pompa hidraulica, motor hidraulic, ventilator etc. 

Start Up Nation Romania

Start Up Nation Romania

european franchise academy

“There are no secrets to success. It is the result of preparation, hard work, and learning from failure.”

Inaltime  maxima a extensiei(mm)  – 4000  ** Inaltime pana la balamaua cupei (mm) – 3100 ** Latime cu cupa (mm) – 1830 ** Latime senile (mm) -1500 ** Ampatament (mm) – 1085 ** Degajare sol (mm) – 200 ** Unghi degajare -30° ** Inaltime degajare (mm) – 2400 ** Accesibilitate maxima (mm) – 26° ** Revenire la sol -20°.

Start Up Nation Constructii
Start Up Nation Constructii

Pachetul 2 -Start up  Nation CONTINE 1 Mini-excavator  + 1 Excavator  de 1.2 tone

Mini-excavator – 850kg 0.5m3

Este un vehicul multifunctional. Un echipament cu sasiu special, care se conduce cu ajutorul unui volan, cu tractiune integrala, avand control al directiei, foarte versatil, putand raspunde unor sarcini de lucru variate. Inaltime  maxima a extensiei(mm)  – 4000  ** Inaltime pana la balamaua cupei (mm) – 3100 ** Latime cu cupa (mm) – 1830 ** Latime senile (mm) -1500 ** Ampatament (mm) – 1085 ** Degajare sol (mm) – 200 ** Unghi degajare -30° ** Inaltime degajare (mm) – 2400 ** Accesibilitate maxima (mm) – 26° ** Revenire la sol -20°

Pachetul 3 -Start up  Nation CONTINE  1 Excavator 3,5 tone + 1Excavator  de 1.2 tone

Excavator 3,5 tone

Pompa variablia: Utilizarea celui mai avansat sistem de deplasare constanta a pompei cu piston, poate ajusta in mod automat debitul si presiunea hidraulica a uleiului, conform schimbarilor conditiilor de munca. Simultan, modul de operare este mai flexibil si se realizeaza astfel insemnate economii de combustibil. Dispozitiv de deplasare: Utilaj de constructie standard, la care se folosesc piese de import, iar calitatea motorului si a reductorului dus la o extindere considerabila a duratei de viata a pieselor. Dispozitivul rotativ: Utilizarea franei umede multi-disc cu un control tampon conduce la o franare mai rapida si mai eficienta. Compania detine brevete patentate de inevntie pentru utilaje. Distributie: Un sistem hidraulic complet supervizeaza reglarea supapei de control, fiecare actiune analizeeaza ratia fluxului, functionarea stabila, astfel ca se diminueaza pierderea puterii motorului la minim, permitand fiecarei picaturi de combustibil sa produca beneficii. Valva de picior, valva manuala a operatorului: Piese importate din Coreea de Sud, carora li se adauga supapa de lucru si curba hidraulica, existand o valva de control.  Structura: Toate placile sunt de otel de 16Mn, iar mansonul, de-a lungul intregului proces de racire a punctelor de balama asigura degajarea si formarea peliculei de ulei. Rezistenta la uzură este mult sporita. Cilindru ulei: Este un dispozitiv tampon. Motor: Brandul Yanmar din japonia, un motor de mare putere, calitate si stabilitate. Sistem hidraulic: Putere constanta pentru pompa cu piston pentru deplasare. Distributia pompei max. 32cc – Sistem italian de articulatii, control hidraulic complet, marca internationala de conducere. Operare controlata – Tampon de frana cu banda centrifuga cu piston rotativ hidraulic. Pornirea integrarii vitezei pistonului .Deplasarea pistonului se realizeaza cu integrarea vitezei.

Pachetul 4 -Start up  Nation CONTINE  1 Excavator 2 tone +1 Miniexcavator (prezentat in pachetul1 -incarcare cu cuva / sapare santuri / picamar/plug zapada etc )

Excavator 2 tone

Motor – Laidong KM385B/Yanmar – Japonia

Putere – 18.1/2200KW/rpm

Rotatii max. pompa -2500r/min

Deplasare pompa  – 25ml/r

Presiune sistem hydraulic – 16(MPa)

Volum Cupa – 0.06m3

Latime cupa -490(mm)

Unghi alunecare – 35°

Unhghi intoarcere – 360°

Forta maxima de forare a cupei -14kn

Forta maxima de sapare a bratului -0kn

Viteza de rotatie -10-12 rpm

Viteza de deplasare – 2.2km/h

Pachetul 5 – Start up  Nation CONTINE  1 Excavator 6.3 tone

Este un excavator  de 6.3 tone, echipat cu o cuva si un incarcator, cu structura dual variabila, puternic, avand o fiabilitate ridicata. Are o functie dubla, de excavare si incarcare, fiind complet echipat pentru lucru in spatii inguste. Este un utilaj convenabil si flexibil, eficient, fiind manevrat usor, atat in partea din fata cat si in cea din spate. Scaunele se rotesc la 360 de grade, beneficiind de o cabină din sticla securizata, ceea ce confera o mai mare vizibilitate si de o conducere mai confortabila. Este dotat cu un dispozitiv/ mecanism de control lateral al deplasari; poate fi utilizat pe scara larga in constructii municipale, constructii civile, operatiuni de conservare a apei, in constructia de autostrazi, interventii la retelelele de apa si canal, amenajari peisagistice, gradini, in constructii agricole pentru asezarea conductelor, pentru operatiuni ce implica stabilirea cablurilor si in alte operatiuni.

Buldoexcavator Cupă Capacitate 1.25m3 Buldoexcavator Capacitate 0.3m3 Capacitate de ridicare încărcare 2.5 Ton Dimensiune 6500 * 1920 * 2960mm Greutate 6300 Kg

Start Up Nation
Start Up Nation

*** Ce cuprinde pachetul IFBE start up nation :

  • Consultanta pentru scrierea, depunerea, implementarea si monitorizarea proiectului; 
  • Furnizarea de utilaje si echipamente necesare desfasurarii activitatii;
  • Intreg know-how al desfasurarii afacerii adaptat individual la locatia aleasa;
  • Cursuri de specializare in domeniu;  
  • Pagina web personalizata cu promovare 12 luni;
  • Training privind intelegerea si cunoasterea conceptelor folosite in managementul continuitatii afacerii si a modului in care acestea sunt utilizate in practica;
  • Promovarea produselor pe piata interna si externa;

Costul de incepere:

  • Deschiderea societatii comerciale 
  • Contractul de consultanta + franciza  (2500 lei + TVA)

Conditii de eligibilitate in vederea aplicarii:

– Nici unul dintre acționarii/ asociații solicitantului nu a avut calitatea de administrator sau asociat unic într-o societate comercială care a fost în declarată în insolvență sau faliment în ultimii 5 ani (2014, 20154, 2016, 2017, 2018)

– Nici unul dintre acționarii/ asociații solicitantului nu a mai activat pe codul CAEN pentru care se cere finantarea in alte societatii.

Daca esti interesat de acest proiect, trimite-ne mesajul tau!

  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here