Consultanta fiscala

Consultanta fiscala
Consultanta fiscala franciza

Consultanta fiscala – Pentru a avea succes, orice afacere trebuie să respecte anumite criterii, în aparență minore, dar care, dacă sunt ignorate, pot conduce la dezastru.
Indiferent de domeniul de activitate, pe măsură ce se dezvoltă departamentele existente și apar unele noi, este imperios să existe un management al resurselor financiar-contabile, al modului cum sunt cheltuiți banii companiei și care este situația activelor și pasivelor.

Oferim consultanta fiscala adaptata nevoilor individuale, precum si cerintelor specifice si asteptarilor dumneavoastra.


Noi va oferim servicii specializate de consultanță fiscală care vizează diferite aspecte ce se referă la:

Control financiar fiscal
Control Antifraudă
Inspecție fiscală
Control fiscal
Înștiințare inspecție fiscală
Invitație
Creanțe fiscale
Totodată, vă putem pune la dispoziție un Avocat – consilier fiscal/comercial.

Consultanta fiscala
Aveti o intrebare sau o nelamurire? Noi avem raspunsurile.

Legislatia fiscala este un domeniu supus unei permanente schimbari. Pentru a mentine o imagine de ansamblu, este esential sa aveti un partener competent, capabil sa optimizeze afacerea dumneavoastra din punct de vedere fiscal, continuu, si care sa va poata oferi asistenta in vederea respectarii legislatiei curente.

Consultanța financiar-fiscală se referă la asistență personalizată pentru întocmirea declarațiilor de impozite și taxe, pentru probleme fiscale inclusiv cele ce vizează creanțele bugetare, cum sunt: amenzi, penalități și majorări, dar și servicii de reprezentare în fața organelor fiscale, iar în fața organelor judecătorești, în calitate de expert.

Consultanta fiscala

  •  

Consultanta fiscala