• Camera Europeană de Comerț, Industrie și Franciza

Fonduri Europene Digitalizare

Program Digitalizare IMM - Între 30.000 € și 100.000 €

Fonduri europene nerambursabile pentru digitalizarea IMM-urilor

Programul care îți poate aduce un sprijin financiar nerambursabil de până la 100.000 Euro. Investește în afacerea ta prin achiziționarea de echipamente IT și aplicații de software.

Valoarea finanțării nerambursabile acordate pe aplicație IMM-urilor în calitate de beneficiari finali ai ajutorului de minimis va fi între minim 30.000 de euro și maxim 100.000 euro.

Important: Un IMM beneficiar va suporta și el minimum 10% din cheltuielile eligibile, plus toate cheltuielile neeligibile din investiția sa.

Cei 30.000-100.000 euro acordați acoperă 90% din cheltuielile eligibile.

OBIECTIV: Dezvoltarea unor produse/servicii/aplicații inovative din domeniul tehnologiei informațiilor și comunicațiilor care să vină în sprijinul IMM-urilor și autorităților publice sau pentru digitalizarea propriilor afaceri.

digitalizare imm
Obtine Finantarea Nerambursabila Cuprinsa Intre 30.000 si 100.000 Euro

Cui se adreseazaprogramul de digitalizare a imm-urilor?

Programul De Fonduri Europene – Digitalizarea IMM-urilor, permite efectuarea urmatoarelor cheltuieli / achizitii:.

Hardware / echipamente

Cheltuieli aferente achizitionării de hardware TIC, dispozitive și echipamente aferente (inclusiv cheltuieli de instalare, configurare, punere în funcțiune), justificate din punct de vedere al implementării aplicației de proiect. Sunt excluse elemente de mobilier care nu au legătură cu funcționarea produselor/aplicațiilor informatice implementate prin aplicația de proiect;.

Software /website

Cheltuieli aferente achizitionarii si/sau dezvoltarii aplicatiilor software/licentelor necesare implementarii aplicatiei de proiect, configurarea și implementarea bazelor de date, migrarea și integrarea diverselor structuri de date existente;Cheltuieli aferente achiziționării/realizării unui website de prezentare a companiei;.

Servicii de auditare

Cheltuieli de achiziție a serviciilor de auditare intermediară/finală, financiară (conform reglementărilor naționale în domeniul financiar-contabil) și tehnică (din perspectiva corespondenței rezultatului aplicației de proiect cu aplicația de finanțare și obiectivele POC);

Servicii de consultanță

Cheltuieli aferente achiziționării de servicii de consultanță pentru elaborarea documentațiilor necesare pregătirii aplicației de proiect propusă spre finanțare și/sau managementul aplicației de proiect (inclusiv elaborarea documentațiilor necesare implementării aplicației de proiect);.

Căutați o abordare profesională și servicii de calitate?
digitalizare
Sumele Care Pot Fi Obtinute Drept Finantare Nerambursabila Prin Programul De Digitalizare a IMM-urilor, sunt:
  • Minim 30.000 de EURO;
  • Maxim 100.000 de EURO;
  • Ajutorul se acorda beneficiarului sub forma de finantare nerambursabila in procent de 90% din valoarea eligibila.
  • Pentru firmele de IT ce aduc o idee inovatoare, sumele finantate pornesc de la 1.000.000 Euro pana la 6.000.000 Euro.
Căutați o abordare profesională și servicii de calitate?
Consultanții noștri vă vor ajuta

Departamentul de consultanta

Prin calificarile si experienta lor, consultantii nostri pot acoperi o gama larga de activitati, de la elaborarea de planuri de afaceri, analize cost-beneficiu, studii de fezabilitate, analize financiare, strategii de marketing, pana la management de proiect, implementarea de inventii si inovatii ori training pe diverse teme.

Costin Anton
Expert

Costin Anton

Costin vine cu o experiență solida in domeniul fondurilor europene nerambursabile cu accesare directa BRUSSELS. Activeaza in mediul antreprenorial de peste 30 ani, fiind totodata evaluator și expert în accesarea fondurilor structurale europene, inclusiv a celor de coeziune.

Alexandru-Irimescu
Expert

Alexandru Irimescu

Alex are peste 10 de ani de experiență în absorbția de fonduri europene, marketing pentru consumatori și afaceri, a lucrat într-o multitudine de segmente de afaceri, colaborând cu unele dintre cele mai mari companii din România.

Mihaela Iordache
Consultant

Mihaela Iordache

Mihaela, detine experienta in accesarea fondurilor nerambursabile oferind soluții integrate in dezvoltarea afacerilor. Este responsabila in cadrul CECIF, pe langa consultanta, si de partea de elaborare a cererilor de finantare.

Ionut-Rusu
Consultant

Ionut Rusu

Ionut este specialist in accesarea de fonduri europene cu o experienta vasta in stabilirea eligibilitatii pentru toate domeniile de interes, oferind consultanta si asistenta in antreprenoriat si dezvoltarea afacerilor.

Căutați o abordare profesională și servicii de calitate?