UNIC IN ROMANIA

Franciza Drive In Drive Thru
Iconfinder Map Marker Marker Outside Pink 73053 Iconfinder Map Marker Marker Inside Pink 73050

Drive-Thru Drive In

Afacerile de tip Drive-thru au fost dezvoltate în anii 1950 pentru ca servirea în industria fast-food să devină mai rapidă. De 7 decade, ele și-au câștigat o binemeritată popularitate în rândul clientelei, dar și printre proprietarii de restaurante.
La fel ca majoritatea celorlalte elemente din industria de profil, banda de acces se află în mijlocul unei evoluții digitale, complete, care regândește experiența clientului și eficientizează activitățile din spatele casei de marcat. Ceea ce a început în urmă cu un deceniu, cu o schimbare a meniurilor cu unele iluminate cu LED-uri, folosind boxe și căști de înaltă calitate, s-a transformat într-o adevărată experiență digitală de sus în jos, care începe încă din casa or chiar din biroul clientului.
Cererea de mâncare ieftină și gustoasă, preparată rapid, pe care clienții să o ia cu ei a generat o adevărată revoluție în segmentarea pieței de profil.

Drive-Thru
Drive-Thru

Drive In

Pretul pentru cele doua modulare este de 100.000 Euro si includ:

– 2 x Spatiu mobil productie/servire (12mL/2.6H/2.65l)

– Mobilier interior + sistem climatizare + sistem digital preluare comenzi 

– Echipamente bucatarie flux tehnologic fast-food personalizate in functie de domeniu ales in limita bugetului alocat.   

Minim necesar instalare spatiu: 45 metrii patrati 12 M Lungime/3.75 M latime (fara zona de parcare sau servitute) 


Meniurile digitalizate sunt conectate la rețele de POS-uri performante, acestea având rol de a menține în legătură echipa din față, care preia comenzile, cu cea din spate, au revoluționat industria de fast food în toată lumea, mai ales în SUA, unde restaurantele drive-thru sunt o obișnuință pentru șoferi.
În zilele noastre, aplicațiile mobile care facilitează plasarea comenzile de pe telefon și apariția firmelor de food delivery au creat o nișă favorabilă acestui tip de activitate, livratorilor fiindu-le mai confortabil să preia cererile clienților de la drive-thru. Branduri mari se reorientează pentru a introduce acest tip de servicii, ba, mai mult, există o competiție acerbă pentru a câștiga un segment cât mai mare de piață.
Performanțele acestui concept de afaceri sunt din ce în ce mai atrăgătoare pentru investitorii în fast-food, pentru că se pliază foarte bine pentru servirea de meniuri de hamburgeri, shaorma, pizza, sandvișuri etc.

Drive-Thru
Drive-Thru

Drive-Thru

Conceptul de tip drive-thru prezentat de noi în sistem de franciză este unul inovator și vă oferă, în premieră, oportunitatea de a avea propria afacere, în locația dvs., cu investiție minimă, echipată la cheie cu tot ce vă trebuie pentru a avea succes în branșă.

În plus, în funcție de preferințe, modelul se personalizează în funcție de nevoi și de spațiul unde se va amplasa modulul respectiv (avem și variante cu etaj).
Mai mult, pe lângă echiparea standard, la cerere se pot asigura și alte opțiuni privind layout-ul bucătariei, mobilierul or alte dotări, costurile putând varia în plus sau minus.

Drive-Thru
Drive-Thru
Loading