european franchise academy

Aspecte legislative Start-up Nation

Startup-Nation

In editia din acest an a programului Start-up Nation vor fi eligibile intreprinderile infiintate de persoane fizice cu maximum 3 ani inainte de data completarii si transmiterii online a planului de afaceri si care indeplinesc, la data depunerii cererii de finantare, criteriile de eligibilitate impuse de legislatia in domeniul ajutoarelor de minimis si conditiilor de eligibilitate prevazute in schema de ajutor de minimis care va fi aprobata.

Cadrul de reglementare pentru derularea editiei din acest an a programului Start-up Nation a fost schimbat printr-o lege (legea 192 din 2020) de modificare a Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 10/2017 pentru stimularea infiintarii de noi intreprinderi mici si mijlocii.

Descarca LEGEA

Linie completa fabricare caramizi si pavele – Start Up Nation

Linie automata fabricare caramizi si pavele Cod CAEN pentru Fabricarea produselor din beton pentru constructii 2361

Pavele aspect estetic deosebit: Rezistenta la gelivitate (inghet-dezghet repetat) prin aditivi de impermeabilizare si antiinghet- dezghet; Rezistenta la uzura foarte buna datorita materialului dens, omogen, obtinut prin vibrare; Colorarea betonului cu pigmenti speciali rezistenti la imbatranire; Refacerea rapida a suprafetelor pavate dupa interventii la retelele subterane;

“There are no secrets to success. It is the result of preparation, hard work, and learning from failure.”

Fabricarea de caramizi prin start up nation

Caramida ecologica poate fi facuta din urmatoarele materiale:

– Reteta  1 (pamant +argila+nisip+var praf + ciment 6%)
– Reteta  2( nisip + var + ciment)..
Toate aceste procentaje se pot echilibra in functie de materia prima unde este facuta constructia. Toate caramizile sunt facute hidraulic,cu masuri la comanda.

Acest tip de caramida poate reduce cu 40% din cheltuielile de ridicare a unei case

Start Up Nation
Start Up Nation

Fabricarea de pavele prin start up nation

Pavajul se realizeaza rapid si, la nevoie, poate fi refolosit, deoarece nu este fixat permanent si isi pastreaza perfect proprietatile estetice. Garantia unei culori rezistente. Pavajul nu se decoloreaza, astfel culorile sale raman intotdeauna vii si frumoase. Expunerea la cicluri repetate de inghet-dezghet nu il afecteaza astfel incat pe suprafata sa nu vom vedea exfolieri. Nu necesita intretinere. Natura insasi intretine pavajul: soarele are efecte benefice asupra sa, deoarece il usuca si ii accentueaza culorile intense, in timp ce ploaia il spala de murdarie si de praf. Poate fi scos si refolosit. Pavajul poate fi scos de la locul sau, intors invers sau mutat in alta parte, deoarece nu este fixat definitiv la sol. Un element are cinci laturi pe care poate fi utilizat. Prietenoase cu natura, produsele sunt fabricate fara aditivi artificiali, amestecuri sau coloranti.  Rezistenta la materiale corozive sau/si degivrante in cazul aplicarii de material anti-derapant (in compozitia caruia intra sare, nisip, clorura de calciu) sau in cazul contactului accidental/natural cu acizi slabi (detergenti, ploaie acida, etc.)

Linie automata fabricare tigla prin programul start up nation

Parametri tehnici:

Capacitate de productie – 8buc/minut

Presiune maxima – 128 tone

Curent – 18kw

Marime tigla – 424×337 mm

Necesar personal 4 muncitori pe schimbCursuri de specializare in domeniu;  

Fiecarui model de casa i se potriveste un model de pavaj. 

PROIECT START UP NATION CARAMIDA SI PAVELE


Esenta afacerii consta in fabricarea de caramizi standard, cu gauri si pavele (dale). Exista o varietate de modele generata de matrite, astfel Incat se pot realiza foarte multe tipuri de pavele sau caramizi. Este o afacere de succes, deoarece pavajul se realizeaza rapid si, la
nevoie, poate fi refolosit, deoarece nu este fixat permanent si isi pastreaza perfect proprietatile estetice.
Fluxul activitatii: Prima activitate este cea de achizitionare a materiei prime (piatra zdrobita, nisip, ciment, cenusa de carbune etc.) si se pregateste amestecul. Din acest amestec se toarna un strat pe fundul matritei, dupa care se bate usor pe o suprafata plana pentru a se elimina bulele de aer din compozitie, ca viitoarea fata a pavelei sa fie neteda. In functie de matrite, se pot realiza pietre de pavaj cu sau fara amestec, de fatada, produse de gradina si de amenajare peisagistica, placi, blocuri de iarba, blocuri pentru pante, etc.

Taxa plan de afaceri va include

  • Planul de afaceri al proiectului selectat cu studii de fezabilitate(dupa caz)
  • Oferte actualizate ale producatorilor si ale distribuitorilor de echipamente/obiecte de inventar/servicii (contabilitate,consultanta,realizare site web)
  • Anexe si documente necesare in vederea depunerii dosarului spre finantare
  • Consultanta specializata in accesarea fondurilor care va include si consultanta specializata in demararea afacerii incluzand pasii de urmat pentru construirea unui business de succes.
  • Acces la platforma online IFBE (interconectarea business-urilor de acelasi profil pentru a produce comenzi masive in asociere si pentru a achizitiona materii prime in cantitati mari pentru discounturi semnificative de la producatori)
  • Acces la contactele distribuitorilor si comerciantilor pentru piata de desfacere din Romania si Europa cu scopul de vanzare produse realizate.

Daca doriti sa inregistrati dosarul in vederea aplicarii pentru finantare, completati formularul de mai jos.

Loading
Proiectul precedentEchipamente Necesare Oricarei Afaceri
Proiectul următorActivitati Foto-video Proiect Start Up Nation