european franchise academy

Fabricare pungi de hartie Start Up Nation

Prin programul Start Up Nation poate fi demarata o activitate in domeniul productiei de ambalaje din hartie si carton (pungi, cutii, alte tipuri de ambalaje).

Datorita noilor norme europene privind protectia mediului, pungile de plastic vor fi, treptat, excluse de pe piata, lasand locul pungilor de hartie.

Ambalajele din material de hartie sunt produse recunoscute pe plan international care protejeaza mediul inconjurator. Prin programul Start Up Nation se poate achizitiona o linie completa pentru productia pungilor de hartie.

Pungile din material de hartie dispun de o paleta variata de culori, pot capata un caracter elegant si dispun de proprietati sanitare care le fac foarte atractive atat pentru comerciantii din domeniul alimentar, dar si pentru persoanele juridice sau fizice din alte domenii de activitate.

Fabricare pungi de hartie Start Up Nation

Indiferent de gradul de dezvoltare economica a unei tari, marfurile produse si comercializate sunt de neconceput fara ambalaj. Ambalajul din hartie este un mod potrivit pentru a ambala diverse produse alimentare si nealimentare, dar in acelasi timp, este si o metoda potrivita pentru a promova produsul propriu. Punga din hartie este potrivita pentru ambalarea produselor deoarece le protejaza mai eficient decat o punga de plastic, datorita abilitatii sale de a se plia perfect pe produse.

european franchise academy

Ambalajele din hartie sau pungile din hartie au particularitati unice care le face perfecte pentru anumite domenii si tipuri de produse. Alimentele si produsele de patiserie se pastreaza proaspete mult mai mult timp intr-un amabalaj din hartie decat intr-o punga de plastic. In acelasi timp, una dintre cele mai importante caracteristici si beneficii ale utilizarii acestor pungi sau ambalaje este faptul ca sunt realizate din surse regenerabile si sunt biodegradabile.

Fabricare pungi de hartie Start Up Nation

Esenta afacerii consta in fabricarea ambalajelor din hartie, de diverse dimensiuni, colorate si personalizate in functie de cerintele clientilor. Ambalajele din material de hartie sunt produse recunoscute pe plan international care protejeaza mediul inconjurator.  Pungile din material de hartie dispun de o paleta variata de culori, pot capata un caracter elegant si dispun de proprietati sanitare care le fac foarte atractive atat pentru comerciantii din domeniul alimentar, dar si pentru persoanele juridice sau fizice din alte domenii de activitate.

Fluxul activitatii consta in achizitia rolelor de hartie, incarcarea lor in utilaj, setarea dimensiunilor si a designului dorit iar ulterior pornirea procesului automatizat.

Utilajul poate produce la urmatoarele dimensiuni:

-Latimea pungii 80 – 300 mm

-Lungimea : 220 – 650 mm

-Greutatea hartiei: 40-80 g / m2.

Linia de productie are un sistem de control de tip PLC (Programmable Logic Controller), adica

utilizeaza un calculator digital industrial adaptat pentru controlul proceselor de productie, cum ar fi linii de asamblare sau dispozitive robotice sau orice activitate care necesita un

control ridicat al fiabilitatii si usurinta in programare.

Structura buget Start Up PUNGI DE HARTIE

Echipamente Procent
Linie productie pungi 80%
Cheltuieli contabilitate, achizitia sau închirierea (hosting) pe o perioadă de cel puțin 2 ani,constructie site web, achizitia de sistem CRM,ERP,consultanta 10%
Salarii/chirie (2 angajati/3 luni) 10%

Taxa plan de afaceri va include

  • Planul de afaceri al proiectului selectat cu studii de fezabilitate(dupa caz)
  • Oferte actualizate ale producatorilor si ale distribuitorilor de echipamente/obiecte de inventar/servicii (contabilitate,consultanta,realizare site web)
  • Anexe si documente necesare in vederea depunerii dosarului spre finantare
  • Consultanta specializata in accesarea fondurilor care va include si consultanta specializata in demararea afacerii incluzand pasii de urmat pentru construirea unui business de succes.
  • Acces la platforma online IFBE (interconectarea business-urilor de acelasi profil pentru a produce comenzi masive in asociere si pentru a achizitiona materii prime in cantitati mari pentru discounturi semnificative de la producatori)
  • Acces la contactele distribuitorilor si comerciantilor pentru piata de desfacere din Romania si Europa cu scopul de vanzare produse realizate.

Daca doriti sa inregistrati dosarul in vederea aplicarii pentru finantare, completati formularul de mai jos.

Loading
Proiectul precedentProductie pungi din material netesut-non woven prin Start Up Nation
Proiectul următorSalon de bronzare prin Start Up Nation