- PUBLICITATE -
Acasă AFACERI LA CHEIE Fabricare pungi de hartie Start Up Nation

Fabricare pungi de hartie Start Up Nation

0
383
Fabricare pungi de hartie

Fabricare pungi de hartie Start Up Nation

Prin programul Start Up Nation poate fi demarata o activitate in domeniul productiei de ambalaje din hartie si carton (pungi, cutii, alte tipuri de ambalaje).

Datorita noilor norme europene privind protectia mediului, pungile de plastic vor fi, treptat, excluse de pe piata, lasand locul pungilor de hartie.

Ambalajele din material de hartie sunt produse recunoscute pe plan international care protejeaza mediul inconjurator. Prin programul Start Up Nation se poate achizitiona o linie completa pentru productia pungilor de hartie.

Pungile din material de hartie dispun de o paleta variata de culori, pot capata un caracter elegant si dispun de proprietati sanitare care le fac foarte atractive atat pentru comerciantii din domeniul alimentar, dar si pentru persoanele juridice sau fizice din alte domenii de activitate.

Fabricare pungi de hartie Start Up Nation

Indiferent de gradul de dezvoltare economica a unei tari, marfurile produse si comercializate sunt de neconceput fara ambalaj. Ambalajul din hartie este un mod potrivit pentru a ambala diverse produse alimentare si nealimentare, dar in acelasi timp, este si o metoda potrivita pentru a promova produsul propriu. Punga din hartie este potrivita pentru ambalarea produselor deoarece le protejaza mai eficient decat o punga de plastic, datorita abilitatii sale de a se plia perfect pe produse.

Ambalajele din hartie sau pungile din hartie au particularitati unice care le face perfecte pentru anumite domenii si tipuri de produse. Alimentele si produsele de patiserie se pastreaza proaspete mult mai mult timp intr-un amabalaj din hartie decat intr-o punga de plastic. In acelasi timp, una dintre cele mai importante caracteristici si beneficii ale utilizarii acestor pungi sau ambalaje este faptul ca sunt realizate din surse regenerabile si sunt biodegradabile.

Fabricare pungi de hartie Start Up Nation

Societatea trebuie sa aiba urmatorul cod CAEN pentru a aplica si obtine ajutorul nerambursabil: 1721 Fabricarea hartiei si cartonului ondulat si a ambalajelor din hartie si carton.

Aceasta clasa include: 

-fabricarea hartiei si cartonului ondulat 

-fabricarea ambalajelor din hartie sau carton ondulat 

-fabricarea ambalajelor din carton, pliabile 

-fabricarea ambalajelor din carton solid 

-fabricarea altor ambalaje din hartie si carton 

-fabricarea de saci si pungi din hartie 

-fabricarea bibliorafturilor si a articolelor similare. 

Aceasta clasa exclude: 

-fabricarea plicurilor, vezi 1723 

-fabricarea articolelor din pasta de hartie prin turnare sau presare (de exemplu: cofraje pentru oua, farfurii din pasta de hartie ), vezi 1729.

Daca esti interesat de acest proiect, trimite-ne mesajul tau!

  •