Reclama - Publicitate

Linie pentru producția de panouri SIP  cu OSB (OSB), GKL, SML, placaj, tabla si materiale similare. Linia este potrivita pentru cei care doresc sa isi dezvolte afacerea în productia de materiale de constructie. Sau pentru companiile mici de constructii care doresc sa reduca costul constructiei de case din panouri autoportante si sa înceapa productia proprie de panouri SIP. Linia este semi-automata

SIP (Structural Insulated Panel) – un produs destinat constructiilor civile si industriale, multi stratificat, cu neopren acoperit pe doua fete cu panouri OSB, a fost lansat in 1930in SUA. O caracteristica a SIP-urilor: sunt extrem de eficiente din punct de vedere energetic. In comparatie cu o casa obisnuita, o casă construita din SIP-uri va necesita aproximativ jumatate din energia necesara incalzirii si racirii pe tot parcursul anului, in majoritatea climatelor. Nu este doar grosimea polistirenului interior care face SIP-urile mai eficiente din punct de vedere energetic – este vorba de faptul ca întregul panou este proiectat sa functioneze ca o unitate structurala. Rezistenta termica si rezistenta la fluxul de caldura functioneaza astfel incat rezultatul final este un confort exceptional si o eficienta energetica deosebita. 

Placile de constructie OSB (Placa orientata cu tesatura) sunt placi cu aschii orientate in trei straturi, realizate din copaci conifieri sau foioase. Sunt fabricate din lemn natural si liant rezistent la caldura. Sindrilele sunt legate cu o rasina nonformaldehidica. Emisiile de formaldehida sunt limitate la emisiile de lemn natural (<0,03 ppm).

Fabrica Structural Insulated Panel prin Start Up Nation

La construirea caselor A si de clasa superioara, constructia este aleasa din panouri de 174 mm grosime, care sunt incalzite suplimentar cu straturi neoporoase sau din vata minerala din exterior prin suprapunerea articulatiilor. Zidul imobilului de clasa A are 25 cm de neopor, iar peretele casei de clasa A + este de 30 cm din stratul neoforic. Casele certificate AA, A + și A ++ sunt construite in conformitate cu cerintele proiectelor energetice.

Panourile SIP ale cladirii sunt fabricate in fabrica timp de 2-3 zile , casele fiind construite pe un santier in 1-2 saptamani. 

Start Up Nation
Start Up Nation

“Te gandesti cum sa pui pe picioare o afacere profitabila.  Afacere disponibila si prin Programul StartUP Nation “

SIP (Structural Insulated Panel) in asamblu, este un proces simplu si clar, care nu necesita munca specializata. Acesta este un produs verde si are eficienta termica excelenta. Panourile SIP sunt folosite in podele, pereti, acoperis, atat pentru constructiile rezidentiale, cat si in constructiile comerciale sau educationale, oferind totodata o eficienta termica ridicata si o amprenta redusa asupra mediului inconjurator.

Start Up Nation
Start Up Nation

*** Ce cuprinde pachetul IFBE  Start Up Nation:

  • Consultanta pentru scrierea, depunerea, implementarea si monitorizarea proiectului; 
  • Furnizarea de utilaje si echipamente necesare desfasurarii activitatii;
  • Intreg know-how al desfasurarii afacerii adaptat individual la locatia aleasa;
  • Cursuri de specializare in domeniu;  
  • Pagina web personalizata cu promovare 12 luni;
  • Training privind intelegerea si cunoasterea conceptelor folosite in managementul continuitatii afacerii si a modului in care acestea sunt utilizate in practica;
  • Promovarea produselor pe piata interna si externa;
 

Costul de incepere:

  • Deschiderea societatii comerciale 
  • Contractul de consultanta + franciza (2500 lei + TVA)

Conditii de eligibilitate in vederea aplicarii:

– Nici unul dintre acționarii/ asociații solicitantului nu a avut calitatea de administrator sau asociat unic într-o societate comercială care a fost în declarată în insolvență sau faliment în ultimii 5 ani (2014, 2015, 2016, 2017, 2018)

– Nici unul dintre acționarii/ asociații solicitantului nu a mai activat pe codul CAEN pentru care se cere finantarea in alte societatii.

Daca esti interesat de acest proiect, trimite-ne mesajul tau!

  •