Afacere de Succes la Cheie | Si tu poti fi un Antreprenor de Succes prin StartUp Nation

Fabricarea sucurilor de fructe sau legume

Sucurile de fructe sunt o sursa naturala de substante nutritive si sunt în prezent, o parte indispensabila a unei diete sanatoase. Daca vorbim despre fructe, nu ne gandim doar la mere, ci si la alte tipuri de fructe care pot fi transformate în sucuri delicioase: pere, capsuni, zmeura, caise, etc.

Utilajele liniei de productie de suc confera eficienta în procesarea fructelor si pastreaza calitatile naturale ale acestora. Rezultatul este un suc natural 100%, competitiv pe piata sucurilor naturale.

Te gandesti cum sa pui pe picioare o afacere profitabila. 

Solutia pentru tine este -FRANCIZA IFBE

START UP NATION

Franciza disponibila in programul START-UP NATION 2019

Proiectul este de 100 puncte si confera o rata de succes de 100%.

Ce cuprinde pachetul IFBE :

  • Consultanta pentru scrierea, depunerea, implementarea si monitorizarea proiectului; 
  • Furnizarea de utilaje si echipamente necesare desfasurarii activitatii;
  • Intreg know-how al desfasurarii afacerii adaptat individual la locatia aleasa;
  • Cursuri de specializare in domeniu;  
  • Pagina web personalizata cu promovare 12 luni;
  • Training privind intelegerea si cunoasterea conceptelor folosite in managementul continuitatii afacerii si a modului in care acestea sunt utilizate in practica;
  • Promovarea produselor pe piata interna si externa;

Costul de incepere:

  • Deschiderea societatii comerciale 
  • Contractul de consultanta + franciza (2500 lei + TVA)

Conditii de eligibilitate in vederea aplicarii:

– Nici unul dintre acționarii/ asociații solicitantului nu a avut calitatea de administrator sau asociat unic într-o societate comercială care a fost în declarată în insolvență sau faliment în ultimii 5 ani (2014, 2015, 2016, 2017, 2018)

– Nici unul dintre acționarii/ asociații solicitantului nu a mai activat pe codul CAEN pentru care se cere finantarea in alte societatii.

In procesul de obţinere a sucului de fructe si legume se va folosi drept materie primă: mere, morcovi si sfecla rosie. Randamentul
în cazul obtinerii sucului din mere este în medie de 75 de litri suc la 100 kg mere, iar in cazul morcovilor la 100 kg se obţine 45 litri suc si in cazul sfeclei rosii din 100 kg se obtine 50 litri suc. Productia fabricii va fi de 10000 litri de suc pe zi.
Fructele, la sosirea în fabrica se trec printr-un stadiu atent de selectionare, separare a impuritatilor, a eventualelor corpuri straine si a fructelor necorespunzatoare. Concomitent cu procesul de selectionare se realizeaza spalarea fructelor pentru a asigura calitatea produsului final.

Start up Nation afacere de succes proiect Fabricarea Sucurilor

Fructele spalate si selectionate, trebuie desamburate, înainte de tratamentul de maruntire al acestora. Conform ultimelor tehnologii
maruntirea fructelor precum si toate operatiile ulterioare, se face în atmosfera de abur saturat, în special pentru a opri contactul cu oxigenul prezent în aer, care este principala cauza a oxidarii imediate a bucatilor de fructe. În aceasta faza este adaugat acidul ascorbic (vitamina C) diluat în cantitati controlate în apa, pentru a reduce pierderile caracteristicilor fructului prin oxidare sau ca urmare a tratamentelor termice impuse de procesul tehnologic.

Fructele transformate în fragmente mici, trec printr-un stadiu de încalzire rapida în atmosfera de abur saturat, avand ca efect secundar hidratarea fructelor. În principal se urmareste prin acest proces o detasare facila a cojilor sşi a pielitelor fructului de pulpa si pregatind terenul pentru extragerea piureului de fruct.

Start up Nation afacere de succes proiect Fabricarea Sucurilor