TRANSFORA-TI-IDEILE-IN-REALITATE-CU-AJUTORUL-FONDURILOR-EUROPENE
TRANSFORMĂ-ŢI IDEILE ÎN REALITATE CU AJUTORUL FONDURILOR EUROPENE

Lasane pe noi sa facem treaba grea pt tine!

Cu FUNDWIZ, antreprenorii, cercetătorii și inovatorii pot introduce pur și simplu idei de proiecte în aplicatie pentru a găsi:

 • instrumente de finanțare adecvate
 • alți parteneri interesați de același subiect
 • proiecte anterioare similare cu ideea dvs

Simplu și ușor de căutat, chiar și atunci când nu ești un expert în finanțare fondurilor europene

Uitați de multe filtre și sute de pagini de documente de programele aferente, Fundwiz funcționează în căutare simplă în doi pași (ca motoarele de căutare majore – google, etc.).

Baza noastră de date cuprinzătoare cu 37 de programe de finanțare vă asigură că obțineți cele mai relevante rezultate fără a fi nevoie să cunoașteți toate opțiunile de finanțare.Simplu și ușor de căutat, chiar și atunci când nu ești un expert în finanțare fondurilor europene

Uitați de multe filtre și sute de pagini de documente de programele aferente, Fundwiz funcționează în căutare simplă în doi pași (ca motoarele de căutare majore – google, etc.).

Baza noastră de date cuprinzătoare cu 37 de programe de finanțare vă asigură că obțineți cele mai relevante rezultate fără a fi nevoie să cunoașteți toate opțiunile de finanțare.

Video clip platforma FUNDWIZ

Cine poate folosi Fundwiz?

ANTREPRENORI

Dacă sunteți un antreprenor în căutarea de fonduri europene nerambursabile, există o serie de programe și scheme disponibile pentru a vă sprijini.

UNIVERSITATI, LICEE, SCOLI, CLUBURI SPORTIVE 

Cel mai bun instrument pentru experții în finanțarea cercetării și pentru cercetătorii din universități și institute de cercetare. Programe europene de finanțare  pentru licee, scoli și cluburi sportive

PRIMARII SI FURNIZORI DE SERVICII PUBLICE 

Monitorizați cele mai interesante oportunități de finanțare viitoare pentru instituțiile de stat. Cele mai precise și mai relevante opțiuni de finanțare și parteneriat.Apelurile de finanțare ale UE se bazează pe foi de parcurs, semnale și lobby industrial. Textele de apel pot oferi un indiciu unde se îndreaptă sectorul și/sau concurenții tăi.

Găsirea finanțării europene este mult mai ușoară și simplă cu motorul Fundwiz AI

Nu ratați nicio ocazie.
Monitorizați cele mai interesante oportunități de finanțare viitoare pentru organizația dvs.

Creșteți-vă șansele de succes.
Alegeți finanțarea și partenerii potriviti.

Lărgiți-vă perspectiva.
Gândiți într-o maniera diferita și informati-va despre programele și instrumentele pe care nu le-ați aplicat înainte.

Extindeți-vă parteneriatele internaționale.
Fiți inovator și găsește cei mai buni parteneri din UE.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Fundwiz este un instrument de căutare de programe europene de finanțare bazat pe inteligență artificială care utilizează limbajul natural ca intrare. Introducând ideea sau rezumatul proiectului, veți găsi instrumente de finanțare adecvate, alți jucători interesați de același tip de subiecte și informații pentru a vă rafina planurile. Motorul de căutare funcționează pe baza analizei semantice, oferind astfel rezultate mai versatile decât căutările tradiționale.

Pentru membrii noștri Standard și Premium, oferim sesiuni anuale de instruire. Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați.

Avem taxe de membru cu prețuri diferite .

Membru Standard 

 • 50 euro/luna – Plătit anual
 • Căutați în baza de date a peste 80 de milioane de companii din 60 de țări, inclusiv întreaga Europă.
 • 1 licența numită privind accesul la aplicația FundWiz.
 • Scrierea unui singur proiect (1 proiect) de catre echipa CECIF si depunerea direct la Brussels.
 • 1 sesiune de training FundWiz pe an.

Membru Premium

 • 650 euro/luna – Plătit anual
 • Căutați în baza de date a peste 80 de milioane de companii din 60 de țări, inclusiv întreaga Europă.
 • 1 licența numită privind accesul la aplicația FundWiz.
 • Scrierea unui singur proiect (1 proiect) de catre echipa CECIF si depunerea direct la Brussels.
 • 2 sesiuni de training FundWiz pe an.
 • Vedeți mult dincolo de numele companiei, adresa și industria (pachet membru standard). Găsiți situații financiare, rapoarte anuale, scoruri de credit și limite de credit ale companiilor individuale și vedeți numele persoanelor asociate, cum ar fi proprietari, directori și  parteneri  la nivelul întregii Europe + UK.
 • Statistici – Defalcarea companiilor europene pe industrie. Explorați statisticile industriei europene, cele mai comune coduri SIC (clasificare industrială standard), țări și companii de top. Statisticile se bazează pe o bază de date de peste 45 de milioane de companii.
 • Perspective – Diverse subiecte pe piața europeană elaborate în rapoarte cuprinzătoare, articole și analize bazate pe date a peste 80 de milioane de companii.

Procesarea limbajului natural este tehnologia folosită pentru a ajuta computerele să înțeleagă limbajul natural al omului. Procesarea limbajului natural, de obicei scurtat ca PLN, este o ramură a inteligenței artificiale care se ocupă cu interacțiunea dintre computere și oameni folosind limbajul natural. Obiectivul final al PLN este să citească, să descifreze, să înțeleagă și să dea sens limbajelor umane într-un mod care este valoros. Majoritatea tehnicilor PLN se bazează pe învățarea automată pentru a obține sens din limbajele umane.

Există structuri diferite pentru diferite programe oferite de Uniunea Europeana. Totuși, cel mai mare program care se numește Horizon are următoarea structură:

Program -> Piloni -> Clustere -> Destinații -> Apeluri: fiecare apel include mai multe subiecte. -> Subiecte: acestea sunt subiectele pe care le afișăm ca rezultate de căutare în fila noastră de finanțare.

*Licența numită este o licență exclusivă a drepturilor atribuite unui singur utilizator de software numit. O licență numită nu poate fi partajată cu nicio altă persoană. De exemplu, licența denumită va fi dată la [email protected] și nu la un e-mail generic, cum ar fi [email protected], unde mulți oameni pot accesa.