european franchise academy

Academia Micilor Developeri Franciza

Academia Micilor Developeri  creeaza si preda, inca din anul 2013, cursuri de programare software, robotica si gandire algoritmica pentru copii si adolescenti, cu misiunea de a transforma copiii si tinerii din consumatori de tehnologie in creatori de tehnologie, pentru a deveni adulti competitivi intr-o lume in care inteligenta artificiala si tehnologia vor redefini paradigmele actuale.  

Academia Micilor Developeri detine in acest moment doua unitati administrate in regim propriu si 1 unitate francizata si are ca plan pentru 2020-20121 extinderea in franciza a centrelor din: Bucuresti Drumul Taberei, Bucurestii Noi, Pipera, Berceni, Titan/Balta Alba, Baneasa, Colentina si in orase precum Cluj, Timisoara, Brasov, Constanta, Oradea, cat si in toate orasele cu peste 80.000 locuitori.

Academia Micilor Developeri costuri franciza

Pachetul de intrare in franciza contine taxa de franciza de 15.000 euro si investitia necesara deschiderii centrului, estimata a fi intre 15.000 si 20.000 euro.    

Primii trei francizati beneficiaza de un tarif preferential de intrare in franciza, de 10.000 euro. 

Academia Micilor Developeri pune la dispozitie francizatilor o solutie completa de business in invatamant, care presupune o programa completa si include pentru cursanti pregatire pentru prima certificare Java, cursuri cu programa unica, platforma de e-learning pentru elevi si profesori, sisteme automate de feedback pentru elevi, testare si obtinere diplome, sistem informatic complet de facturare si gestionare a afacerii,  training pentru management si profesori, ghid de predare, pachet software pentru utilizare la clasa, precum si know how de marketing si de customer care. Nu este necesara experienta in IT sau invatamant a francizatilor.

european franchise academy

Spatiul necesar pentru deschiderea unei francize sub brandul Academia Micilor Developeri e de aprox. 150 mp, cu minim trei incaperi pentru desfasurarea cursurilor, precum si o zona de receptive.

Solicita informatii despre Franciza Academia Micilor Developeri

  •  
Proiectul precedentMasina de confectionat pahare si recipienti din carton Start Up Nation
Proiectul următorTHE COFFEE SHOP franciza