european franchise academy

Sistemul de franciza „DIEGO” este o companie creată pentru distribuția en-gros și en-detail a acoperirilor de pardoseală, a textilelor interioare și a produselor de acoperire a pereților, care în ultimii 28 de ani a acumulat experiențe în vânzări și comerț, aceste cunoștințe fiind adunate într-un sistem întreg de know-how. Oferim un model de afaceri la cheie, utilizat deja în peste 150 de magazine din trei țări.

Franciza DIEGO în cifre:

  • experiență în 3 țări
  • 28 de ani în continuă dezvoltare
  • 153 magazine DIEGO
  • 3 magazine proprii în Ungaria
  • În România 35, în Ungaria 100, în Slovacia 18 magazine Diego

INFORMATII PENTRU CEI ÎNTERESATI DE FRANCIZA DIEGO

Rețeaua noastră internațională și numărul mare de magazine colaborează strâns pentru a crea oportunitati de achiziție, logistică, marketing și distribuție pentru toți membrii rețelei noastre de franciză. Oferim o gamă largă de produse adaptate nevoilor pieței și tendințelor din toate grupurile de produse.

Sistemul nostru de logistică creează oportunități unice pentru partenerii noștri, permite depozitarea centralizată, precum și primirea programată a mărfurilor, având transport de marfă de două ori pe săptămână.

Pentru partenerii și angajații noștri periodic se țin cursuri de formare pentru a actualiza cunoștințele de management și a se adapta la ultimele standarde de vânzări.

Suportul IT pentru operațiunile de vânzare cu amănuntul a francizei DIEGO este oferit de Microsoft Axapta.

european franchise academy

Franciza DIEGO oferă un sistem dezvoltat și eficient de marketing.

Ce oferim?

  • Model de afacere de succes

– Contract de franciză pe 5+5 ani

– Exclusivitate teritorială

– Formare profesională, training-uri – Sprijin financiar, suport marketing

Investitia estimata

Pe baza capitalului disponibil și a suprafeței determinate de parametrii orașelor, am stabilit valori de referință pe baza cărora investiția partenerului de franciză necesar pentru finanțarea stocului de pornire variază între 30.000 și 100.000 EUR.

Cerințe de bază (profilul noului partener) oraș, locație, etc.

Partenerii de franciza DIEGO se încadrează în două mari categorii. Prima categorie este partenerii care participă direct în viața magazinului. Ei sunt implicați activ în operațiunile cotidiene ale magazinului, au controlul direct al afacerii. Cunosc în detaliu caracteristicile produselor noastre, monitorizează poziția relativă a magazinului, analizează statisticile de vânzări, urmăresc continuu inventarul și determină tendințele de dezvoltare și participă activ la consiliile de franciza.

A doua categorie este partenerul care investește în afacere, care încredințează operațiunile de zi cu zi șefului de magazin și participă doar la managementul economic al afacerii.

Cine este partenerul ideal de franciză?

– Este deschis spre dezvoltare,învățare și muncă perseverentă

– Motivat de beneficiile sistemului de franciză

– Cunoaște orașul în care dorește să deschidă magazin DIEGO

– Are capital adecvat – Un beneficiu suplimentar este un spațiu comercial propriu

Intra in contact cu Franciza diego


    Proiectul precedentTHE COFFEE SHOP franciza
    Proiectul următorLinie productie masti chirurgicale