european franchise academy

Franciza EggsMania

Este o franciza de tip fast food, care ofera, in principal, specialitati din oua (ingredientele principale din retetele noastre), proaspat preparate, cele mai multe realizate in momentul plasarii comenzilor.

Activam in piata de suficient timp incat sa fi dobandit experienta necesara testarii cu succes a conceptului nostru, iar cresterea constanta a clientelei ne-a intarit convingerea ca a sosit vremea sa trecem la o noua etapa: cea a francizarii. Astfel, ne extindem afacerea si cautam francizati entuziasti, dornici sa inceapa un business profitabil, sub umbrela unui brand autohton valoros.

Avantaje Franciza EggsMania

Eggsmania Poster
Franciza

Investitia este relativ mica, iar incasarile obtinute permit amortizarea cheltuielilor intr-un interval de timp redus.

Conceptul nostru este versatil, spatiul necesar putand fi si unul de dimensiuni  minimale; oferim inclusiv posibilitatea ca francizatul sa achizitioneze o rulota food truck, tip HoReCa, echipata la cheie, la costuri foarte avantajoase (avem chiar si solutii de finantare in leasing), in care sa isi poate derula activitatea in conditii optime.

Preturile produselor din meniu sunt accesibile tuturor buzunarelor, astfel incat oricine isi poate permite sa cumpere cel putin unul din preparatele din meniu.

european franchise academy

Printre preferatele clientilor nostri se numara: quesadilla, eggsburgeri, salate.

Alt avantaj il reprezinta trainingul intensiv oferit personalului angajat al francizatilor nostri, transferul de know how fiind parte integranta din sistemul de franciza EggsMania.

De asemenea, apartenenta francizatilor la reteaua noastra de franchising reprezinta o garantie a calitatii produselor, incepand de la maniera de preparare, care respecta standarde inalte de igiena si securitate a muncii, pana la gustul inconfundabil. Toate acestea ne fac sa fim apreciati, remarcati si recunoscuti de catre consumatori.

Suntem gata sa va uram bun venit in randul echipei noastre!

Pentru detalii suplimentare despre cum puteti sa va alaturati familiei EggsMania nu ezitati sa ne contactati la telefon 0726090341; 0757916177 sau 0738888048.

  •  
Proiectul precedentRomanian Street Food Trailer
Proiectul următorLinia de productie automatizata pentru injectie plastic Start Up Nation