Linie mobila productie pizza

Pizza are un apel universal, aproape toata lumea tanjeste dupa acest produs, indiferent de varsta. Produsul fabricat si oferit de linia mobila de productie pizza fiind un produs final, va fi realizat pe piata consumatorului si este orientat persoanelor de toate varstele. Pizza este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare. Popularitatea acesteia nu poate fi detronata. În strainatate este deja cunoscut comertul ambulant cu fast food la rulota – asa numitele food trucks. Profitul poate fi destul de bun.

Linia mobila productie pizza acumuleza maximul de puncte: 100.

CAEN 5610 – Restaurante.

Această clasa include activitatea de asigurare a serviciilor de servire a mesei pentru clienti, fie ca sunt serviti stand la masa sau se servesc singuri dintr-un galantar cu produse, fie ca  mananca mesele preparate în incinta, ca le iau acasa sau ca le sunt livrate la domiciliu. Aceasta include prepararea şi servirea meselor pentru consumul imediat din autovehicule sau carucioare fara motor.  Aceasta clasa include activitati din:

-restaurante

-bufete expres

-restaurante fast-food

-pizzerii

-unitati de alimentaţie care servesc pentru acasa

-vanzatori ambulanti la tonete de inghetata

-carucioare mobile care  vand mancare

-prepararea hranei la standuri din piete

Aceasta clasa include de asemenea: activitati ale restaurantelor si barurilor conexe transportului, atunci cand sunt efectuate de unitati distincte, altele decat unităţile de transport.

Linie mobila productie pizza

Taxa plan de afaceri va include

  • Planul de afaceri al proiectului selectat cu studii de fezabilitate(dupa caz)
  • Oferte actualizate ale producatorilor si ale distribuitorilor de echipamente/obiecte de inventar/servicii (contabilitate,consultanta,realizare site web)
  • Anexe si documente necesare in vederea depunerii dosarului spre finantare
  • Consultanta specializata in accesarea fondurilor care va include si consultanta specializata in demararea afacerii incluzand pasii de urmat pentru construirea unui business de succes.
  • Acces la platforma online IFBE (interconectarea business-urilor de acelasi profil pentru a produce comenzi masive in asociere si pentru a achizitiona materii prime in cantitati mari pentru discounturi semnificative de la producatori)
  • Acces la contactele distribuitorilor si comerciantilor pentru piata de desfacere din Romania si Europa cu scopul de vanzare produse realizate.

Daca doriti sa inregistrati dosarul in vederea aplicarii pentru finantare, completati formularul de mai jos.

Loading