european franchise academy

Aspecte legislative Start-up Nation

Startup-Nation

In editia din acest an a programului Start-up Nation vor fi eligibile intreprinderile infiintate de persoane fizice cu maximum 3 ani inainte de data completarii si transmiterii online a planului de afaceri si care indeplinesc, la data depunerii cererii de finantare, criteriile de eligibilitate impuse de legislatia in domeniul ajutoarelor de minimis si conditiilor de eligibilitate prevazute in schema de ajutor de minimis care va fi aprobata.

Cadrul de reglementare pentru derularea editiei din acest an a programului Start-up Nation a fost schimbat printr-o lege (legea 192 din 2020) de modificare a Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 10/2017 pentru stimularea infiintarii de noi intreprinderi mici si mijlocii.

Descarca LEGEA

Linie de productie Masti chirurgicale 3 pliuri

Productia mastilor chirurgicale reprezinta o idee de afacere de succes prin Programul Start Up Nation 2020.  Purtarea unei masti medicale este una dintre masurile de preventie menite sa limiteze transmiterea unor infectii respiratorii, printre care si infectia determinata de noul coronavirus (COVID-19).

Mastile chirurgicale realizate de echipamentul propus au 3 pliuri si pot fi realizate in culori diferite, de regula verde, alb sau albastru.
Prinderea este din elastic si datorita fixarii perfecte, se adapteaza foarte usor pe forma fetei. Permeabilitatea ridicata la aer si banda speciala ce se modeleaza pe forma nasului asigura un grad ridicat de confort in utilizare.

european franchise academy

Produsul este un dispozitiv medical clasa 1, alcatuit din 3 straturi de material, in scopul asigurarii unei protectii eficiente impotriva factorilor externi, cum ar fi bacteriile si virusii, fiind imposibil de penetrat sau contaminare cu fluide si microorganisme.

Taxa plan de afaceri va include

  • Planul de afaceri al proiectului selectat cu studii de fezabilitate(dupa caz)
  • Oferte actualizate ale producatorilor si ale distribuitorilor de echipamente/obiecte de inventar/servicii (contabilitate,consultanta,realizare site web)
  • Anexe si documente necesare in vederea depunerii dosarului spre finantare
  • Consultanta specializata in accesarea fondurilor care va include si consultanta specializata in demararea afacerii incluzand pasii de urmat pentru construirea unui business de succes.
  • Acces la platforma online IFBE (interconectarea business-urilor de acelasi profil pentru a produce comenzi masive in asociere si pentru a achizitiona materii prime in cantitati mari pentru discounturi semnificative de la producatori)
  • Acces la contactele distribuitorilor si comerciantilor pentru piata de desfacere din Romania si Europa cu scopul de vanzare produse realizate.

Daca doriti sa inregistrati dosarul in vederea aplicarii pentru finantare, completati formularul de mai jos.

Loading

Structura buget Start Up PRODUCTIE MASTI CHIRURGICALE

Echipamente Procent
Linie productie masti chirurgicale 80%
Cheltuieli contabilitate, achizitia sau închirierea (hosting) pe o perioadă de cel puțin 2 ani,constructie site web, achizitia de sistem CRM,ERP,consultanta 10%
Salarii/chirie (2 angajati/3 luni) 10%
Linie de productie Masti chirurgicale

Linie de productie Masti chirurgicale

Compozitie material: Polipropilena
Domenii de utililzare: farma, cabinete medicale, alte scopuri.
Compozitie material: Polipropilena sau material netesut din 3 straturi, impermeabil
Marime: 17×9,5 cm
Produs: comod, neiritant, permite circulatia aerului si asigura o respiratie normala.

Mastile chirurgicale pot fi utilizate de catre medici, asistente medicale, infirmiere in cabinete medicale de stat sau private, clinici medicale, spitale, policlinici, cabinete si spitale veterinare etc.
Pot fi folosite in scopul de a:
-proteja campul operator contra contaminarii cu epiderma exfoliata, fire de par, dar si contra infectarii cu microorganisme
-diminua transmiterea de picaturi de lichid din respiratie, tuse or stranut.

Mastile sunt de unica folosinta si se recomanda aruncarea lor in momentul umezirii sau dupa cca.1.5 h de utilizare.

Mai multe detalii despre liniile de productie masti chirurgicale

PROIECT START UP NATION LINIE PRODUCTIE MASTI CHIRURGICALE

Esenta afacerii consta in fabricarea mastilor chirurgicale. O masca medicala este un instrument utilizat pentru prevenirea transmiterii infectiilor. Aceasta acopera nasul si gura si are bucle cu care se fixeaza de urechi. Mastile de fata ajuta la limitarea raspandirii germenilor. Cand cineva vorbeste, tuseste sau stranuta se elibereaza in aer mici picaturi cu agenti patogeni care pot infecta persoanele din jur. Prin purtarea unei masti, se poate preveni contaminarea celorlalte persoane.

Fluxul activitatii: Mastile chirurgicale sunt fabricate folosind tesaturi netesute realizate din materiale plastice precum polipropilena, intrucat au o filtrare mai buna a bacteriilor si permeabilitate la aer. Produsele sunt alcatuite dintr-o structura cu mai multe straturi, acoperind un strat de material textil cu tesatura netesuta pe ambele parti. Mastile sunt realizate pe o linie de productie care asambleaza tesaturile netesute din bobine, sudeaza ultrasonic straturile impreuna si stampileaza mastile cu benzi de nas si bucle de urechi. Inainte de a fi expediate din fabrica, fiecare masca chirurgicala trebuie sterilizata.

Mastile Chirurgicale
Mastile chirurgicale
Proiectul precedentFranciza Diego
Proiectul următorTunel Dezinfectant