Google search engine
Google search engine
AcasăProductieSpalatoria auto self service

Spalatoria auto self service

Aspecte legislative Start-up Nation

Startup-Nation

In editia din acest an a programului Start-up Nation vor fi eligibile intreprinderile infiintate de persoane fizice cu maximum 3 ani inainte de data completarii si transmiterii online a planului de afaceri si care indeplinesc, la data depunerii cererii de finantare, criteriile de eligibilitate impuse de legislatia in domeniul ajutoarelor de minimis si conditiilor de eligibilitate prevazute in schema de ajutor de minimis care va fi aprobata.

Cadrul de reglementare pentru derularea editiei din acest an a programului Start-up Nation a fost schimbat printr-o lege (legea 192 din 2020) de modificare a Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 10/2017 pentru stimularea infiintarii de noi intreprinderi mici si mijlocii.

Descarca LEGEA

Spalatoria auto self service adevarata masina de facut bani

Daca vrei sa-ti deschizi o afacere prin programul Start Up Nation, spalatoria auto self service poate fi un sector de succes, cu venituri garantate.
Ce inseamna o spalatorie self service : spatiu modern unde iti poti spala singur masina cu ajutorul aparatelor de ultima generatie prin introducerea unor fise ce pornesc intalatia de spalare sau aspiratorul.
Avantajele unei spalatorii self service
PENTRU CLIENT – timp redus de asteptare, cost de trei ori mai mic fata de o spalatorie clasica, conditii elegante si moderne de curatare – asteptare, functioneaza 24/24 ore, etc.
PENTRU INVESTITOR – produce venit 24/24 ore fara a fi inchisa de sarbatori legale, week-end sau concediu de odihna, nu necesita angajati. Investitia initiala se va amortiza intr-un timp redus datorita profitabilitatii acestei afaceri.

Spalatoria auto self service

De ce sa deschidem o spalatorie auto self service ?
 Nu exista creante neincasate si probleme de cash-flow, clientul plateste pe loc .
 Nu necesita personal, nu exista cheltuieli salariale.
 O sursa de venit sigur, fara riscuri, stabil si pasiv.
 Capacitate de generare profit de 40-60%, asigura siguranta materiala/financiara.
 Dezvoltarea dinamica a afaceri asigurata, atat conform tendintelor nationale, cat si conform tendintelor internationale.
 O afacere familiala, nu trebuie sa investiti mai mult de 1-2 ore pe zi. Rezultatele posibile ale deschiderii unei spalatorii auto, ca investitie financiara
 100% venituri brute
 80% venit net
 40-50% costul de operare al aparatelor
 50-60% REZULTAT inainte de impozitare

Spalatorie Auto
Spalatorie auto


BENEFICIILE UNEI SPALATORII SELF SERVICE
Timp redus de asteptare, calitate, pret avantajos sunt cateva dintre elementele importante pe care orice persoana le ia in calcul atunci cand are nevoie sa achizitioneze un serviciu precum serviciul de spalare al autoturismului. Spalatoriile auto self service au devenit atractive pentru clienti tocmai din prisma acestor beneficii pe care le ofera.
Nu doar clientii au parte de beneficii, ci si proprietarul unei spalatorii auto self service. Odata cu cresterea numarului de masini perspectiva businessului este certa deoarece fiecare proprietar auto isi doreste sa aiba o masina curata, fie zi fie noapte, intr-un timp scurt, la un pret avantajos, iar o spalatorie auto self service devine o adevarata masina de facut bani.
PROIECT START UP NATION Spalatorie self service
Esenta afacerii este oferirea serviciilor de intretinere a autovehiculelor, mai exact activitati de curatenie (spalarea si lustruirea) in sistem self service. O spalatorie self service cu 3 piste este ideala pentru a efectua serviciile de curatare si lustruire a autovehiculelor. Clientul isi
poate alege programul in configuratia de baza, cum ar fi programul pulverizator self-service, care imprastie atat solutii chimice cat si apa la presiune ridicata pe suprafata automobilului si curata rapid depunerile chimice de pe vopsea si murdarie de pe caroserie sau programul
clatire cu apa osmozata care elimina complet aparitia petelor de pe suprafata masinilor, in urma procesului de uscare.

Fluxul activitatii: Clientul va achizitiona jetoane de la schimbatorul de jetoane. Timpul dedicat programului de spalare / jeton se poate seta in functie de valoarea monetara acordata jetonului. Orice introducere a unui jeton este contorizata si limiteaza consumurile
specifice de apa, curent electric, detergent, ceara, etc. Ulterior jetoanele vor fi introduse in aspiratorul self service, daca se doreste curatarea interioara a autovehiculului, sau in echipamentul pentru spalarea exterioara self service a autovehiculului. Primul pas este de a
pulveriza detergent cu joasa presiune pe autovehicul si al doilea pas de a spala si clati cu inalta presiune. Dupa ce se incheie procesul de spalare, autovehiculul obtine o curatare perfecta, simpla si usoara, care poate fi efectuata de catre un angajat sau chiar de catre
client.

Structura buget Start Up Spalatorie Self service

Echipamente Procent
Kit complet Spalatorie Self service (schimbator de jetoane, aspirator self service, structura metalica, pulverizator self service) 80%
Cheltuieli contabilitate, achizitia sau închirierea (hosting) pe o perioadă de cel puțin 2 ani,constructie site web, achizitia de sistem CRM,ERP,consultanta 10%
Salarii/chirie (2 angajati/3 luni) 10%

Taxa plan de afaceri va include

  • Planul de afaceri al proiectului selectat cu studii de fezabilitate(dupa caz)
  • Oferte actualizate ale producatorilor si ale distribuitorilor de echipamente/obiecte de inventar/servicii (contabilitate,consultanta,realizare site web)
  • Anexe si documente necesare in vederea depunerii dosarului spre finantare
  • Consultanta specializata in accesarea fondurilor care va include si consultanta specializata in demararea afacerii incluzand pasii de urmat pentru construirea unui business de succes.
  • Acces la platforma online IFBE (interconectarea business-urilor de acelasi profil pentru a produce comenzi masive in asociere si pentru a achizitiona materii prime in cantitati mari pentru discounturi semnificative de la producatori)
  • Acces la contactele distribuitorilor si comerciantilor pentru piata de desfacere din Romania si Europa cu scopul de vanzare produse realizate.

Daca doriti sa inregistrati dosarul in vederea aplicarii pentru finantare, completati formularul de mai jos.

Loading
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Messenger icon
Send message via your Messenger App