Start Up Nation Fabrica Biscuiti

0
1547
PROIECT START UP NATION BISCUITI
Esenta afacerii consta in fabricarea biscuitilor.
european franchise academy

Aspecte legislative Start-up Nation

Startup-Nation

In editia din acest an a programului Start-up Nation vor fi eligibile intreprinderile infiintate de persoane fizice cu maximum 3 ani inainte de data completarii si transmiterii online a planului de afaceri si care indeplinesc, la data depunerii cererii de finantare, criteriile de eligibilitate impuse de legislatia in domeniul ajutoarelor de minimis si conditiilor de eligibilitate prevazute in schema de ajutor de minimis care va fi aprobata.

Cadrul de reglementare pentru derularea editiei din acest an a programului Start-up Nation a fost schimbat printr-o lege (legea 192 din 2020) de modificare a Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 10/2017 pentru stimularea infiintarii de noi intreprinderi mici si mijlocii.

Descarca LEGEA

Start Up Nation Fabrica Biscuiti -50-60kg/ora

Linia de productie automata a biscuitilor, inclusiv digestivi, este realizata cu tehnologie japoneza. Echipamentul are o structura compacta, un grad ridicat de automatizare: de la fasonare, formare, reciclarea deseurilor, uscarea, acoperirea, racirea automata a produsului finit. La cerere, putem furniza numeroase tipuri de matrite si retete, ceea ce va conduce la o sortimentatie adaptata cerintelor de pe piata, avand un inalt grad de calitate.

PROIECT START UP NATION BISCUITI

Esenta afacerii consta in fabricarea biscuitilor. Acest proiect ofera o gama diversificata de sortimente, cum ar fi biscuti crakers, glutenosi, zaharosi, umpluti sau glazurati. Deoarece gustarile dintre mese sunt o buna  metoda de a completa necesarul zilnic de nutrimente, fabrica de biscuiti este o afacere de succes.

european franchise academy

Fluxul activitatii: prima etapa este cea de preparare a materiei prime prin dizolvare, separare, sortare si indepartarea componentelor neutile (ex. coji de oua), apoi framantarea aluatului pentru obtinerea unei paste consistente, avand o distributie uniforma a materiilor in intreaga masa si coacerea aluatului, pentru obtinerea produsului finit.

Afacere disponibila si prin Programul Start UP Nation

Linie fabricarie Hala productie Produs finit
Linie Productie Biscuiti Linie Productie Biscuiti Linie Productie Biscuiti

Structura bugetului din planul de afaceri Start Up Nation Biscuiti:

Echipamente Procent
Linie productie Biscuiti (mixer pentru faina, masina de formare si taiere a biscuitilor, cuptor electric, convectorul de racire etc.) 80%
Cheltuieli contabilitate, achizitia sau închirierea (hosting) pe o perioadă de cel puțin 2 ani,site web, consultanta 10%
Salarii/chirie (2 angajati/3 luni) 10%

Taxa plan de afaceri va include

  • Planul de afaceri al proiectului selectat cu studii de fezabilitate(dupa caz)
  • Oferte actualizate ale producatorilor si ale distribuitorilor de echipamente/obiecte de inventar/servicii (contabilitate,consultanta,realizare site web)
  • Anexe si documente necesare in vederea depunerii dosarului spre finantare
  • Consultanta specializata in accesarea fondurilor care va include si consultanta specializata in demararea afacerii incluzand pasii de urmat pentru construirea unui business de succes.
  • Acces la platforma online IFBE (interconectarea business-urilor de acelasi profil pentru a produce comenzi masive in asociere si pentru a achizitiona materii prime in cantitati mari pentru discounturi semnificative de la producatori)
  • Acces la contactele distribuitorilor si comerciantilor pentru piata de desfacere din Romania si Europa cu scopul de vanzare produse realizate.

Daca doriti sa inregistrati dosarul in vederea aplicarii pentru finantare, completati formularul de mai jos.

Loading
Proiectul precedentStart Up Nation Fabricare Polistiren Expandabil
Proiectul următorGrowth – investim in copii, investim in viitor