Google search engine
Google search engine
AcasăProductieSTART UP NATION PRODUCTIE ULEIURI LAVANDA

START UP NATION PRODUCTIE ULEIURI LAVANDA

Aspecte legislative Start-up Nation

Startup-Nation

In editia din acest an a programului Start-up Nation vor fi eligibile intreprinderile infiintate de persoane fizice cu maximum 3 ani inainte de data completarii si transmiterii online a planului de afaceri si care indeplinesc, la data depunerii cererii de finantare, criteriile de eligibilitate impuse de legislatia in domeniul ajutoarelor de minimis si conditiilor de eligibilitate prevazute in schema de ajutor de minimis care va fi aprobata.

Cadrul de reglementare pentru derularea editiei din acest an a programului Start-up Nation a fost schimbat printr-o lege (legea 192 din 2020) de modificare a Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 10/2017 pentru stimularea infiintarii de noi intreprinderi mici si mijlocii.

Descarca LEGEA

PROIECT START UP NATION PRODUCTIE ULEIURI LAVANDA

Productia uleiurilor de lavanda este un proiect de success pe programul Start Up Nation 2020.  Este o afacere de success la cheie, uleiul esential de lavanda fiind foarte apreciat in aromaterapie si cosmetica. Acesta este utilizat de foarte multe persoane pentru atenuarea problemelor cutanate si regenerarea pielii, pentru favorizarea somnului sau pentru calmarea sistemului nervos.

Ulei de lavanda – o afacere tot mai des intalnita in Romania

Detalii tehnice despre echipament:

1. Volumul rezervorului de extractie: 100L, 

2. Sistemul de extractie este echipat cu un condensator de reflux, separator ulei-apa care poate recupera uleiul aromatic. 

3. Unitatile sunt echipate cu evaporare circulara exterioara cu o capacitate de evaporare (apa) de: 5Kg / h. Temperatura de concentratie scazuta si evaporarea circulara dinamica ofera o solutie eficienta la scaderea caldurii transfer de eficienta cu o concentratie crescuta.

4. Vacuitatea camerei de evaporare: ~ -0,08MPa 

5. Temperatura de extractie poate fi controlata si setata cu precizia de ± 2 ℃. 

6. Incalzire

Productie-Uleiuri-Lavanda
PRODUCTIE ULEIURI LAVANDA

Esenta afacerii consta in productia uleiurilor de lavanda. Frunzele si florile de un albastru izbitor ale lavandei sunt folosite pentru a produce uleiul esential, ingredient des intalnit in multe produse farmaceutice sau de infrumusetare. Uleiul esential de lavanda are proprietati antivirale, antibacteriene si antiinflamatoare, iar datorita parfumului sau floral si efectelor relaxante este un ingredient des intalnit in lotiuni, sapunuri si uleiuri de baie.

Fluxul activitatii: Prima activitate este cea de alegere a soiului de lavanda pentru producerea uleiurilor.  Echipamentul pentru productia uleiurilor vegetale poate realiza dinamic si continuu extractie asonica si concentratie de calmare a vidului la o temperatura scazuta. Sistemul de extractie este echipat cu rezervor de extractie, condensator reflux, racitor de reflux, colector de ulei aromatice, separator ulei-apa.

Acesta linie de productie combina extractia multifunctionala si concentratia de vid la ion, simplificand operatiile de extractie a uleiului de lavanda.

Structura buget Start Up PRODUCTIE-ULEIURI-LAVANDA

Echipamente Procent
Linie productie Uleiuri lavanda (rezervor de extractie, condensator reflux, racitor de reflux, colector de ulei aromatice etc. ) 80%
Cheltuieli contabilitate, achizitia sau închirierea (hosting) pe o perioadă de cel puțin 2 ani,constructie site web, achizitia de sistem CRM,ERP,consultanta 10%
Salarii/chirie (2 angajati/3 luni) 10%

Taxa plan de afaceri va include

  • Planul de afaceri al proiectului selectat cu studii de fezabilitate(dupa caz)
  • Oferte actualizate ale producatorilor si ale distribuitorilor de echipamente/obiecte de inventar/servicii (contabilitate,consultanta,realizare site web)
  • Anexe si documente necesare in vederea depunerii dosarului spre finantare
  • Consultanta specializata in accesarea fondurilor care va include si consultanta specializata in demararea afacerii incluzand pasii de urmat pentru construirea unui business de succes.
  • Acces la platforma online IFBE (interconectarea business-urilor de acelasi profil pentru a produce comenzi masive in asociere si pentru a achizitiona materii prime in cantitati mari pentru discounturi semnificative de la producatori)
  • Acces la contactele distribuitorilor si comerciantilor pentru piata de desfacere din Romania si Europa cu scopul de vanzare produse realizate.

Daca doriti sa inregistrati dosarul in vederea aplicarii pentru finantare, completati formularul de mai jos.

Loading

Articolul precedentTunel Dezinfectant
Articolul următorSpalatoria auto self service
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Messenger icon
Send message via your Messenger App