The Coffee Shop ajuns in prezent la 10 locatii in Bucuresti, una in Sofia si una in Budapesta si este pregatit sa fie extins in sistem franciza. Am acumulat experienta necesara, am dezvoltat si am adaptat conceptul cu fiecare locatie noua deschisa iar acum suntem gata sa trecem la urmatorul nivel: Franciza The Coffee Shop. Ne dorim alaturi de noi parteneri francizati pentru dezvoltarea retelei The Coffee Shop in principalele orase ale tarii dar si Bucuresti.

The Coffee Shop – Povestea noastra are in centrul cafeaua. Puternica, aromata, savuroasa.

Fiecare tip de cafea are o aroma specifica, atribuita zonei de origine. O cafea proapat prajita inseamna energie, vitalitate, calitate, rafinament… Pentru ca dorim sa te bucuri cat mai mult de mirosul parfumat si gustul desavarsit al cafelei proaspat prajite, iti oferim oportunitatea de a o procura din cafenelele The Coffee Shop. Cafeaua ajunge in coffee shop-uri direct de la prajitoria noastra din Bucuresti. Gama noastra de cafea cuprinde soiuri de Arabica din intreaga lume:  Zimbabwe, Rwanda, Nicaragua, Tanzania, Guatemala, Colombia, Panama, Costa Rica, Peru, Brazilia si Ethiopia.

Cafeaua verde este depozitata in saci de iuta, dupa cantarire aceasta ajunge in cuptorul de prajire. La o prajire, cantitatea recomandata este de 5 kg. Aici, colegul nostru seteaza temperatura de prajire si incepe magia… Odata prajita, cafeaua este racita cu aer si separata de impuritatile existente (aceasta poate contine diverse resturi).

The Coffee Shop
The Coffee Shop

In timpul procesului de prajire, se formeaza dioxid de carbon in interiorul boabei de cafea. Imediat ce prajirea este finalizata, incepe degajarea acestuia. Acest proces, numit degazare, poate dura intre 48h si doua saptamani. Cafeaua proaspat prajita nu este pentru consum imediat, recomandarea noastra fiind consumarea acesteia dupa minim 48h, ajungand pana la 3-7 zile. Odata ce dioxidul de carbon este eliminat, acesta este inlocuit cu oxigen. In acest moment, cafeaua este impachetata in pungi inchise ermetic, ce poarta sigla de origine a cafelei si data la care a fost prajita.

Abia atunci cafeaua este gata pentru expediere in cafenelele noastre The Coffee Shop, unde tu te poti bucura de gustul si aroma specifica fiecarei zone sau de blendurile noastre proprii

The Coffee Shop

  • asistenta in alegerea, negocierea si contractarea locatiei; 
  • acces la reteaua de logistica care gestioneaza peste 1000 de tone de cafea anual si care are acoperire nationala,
  • proiect de design si amenajare customizat,
  • training specializat de barista,
  • vizite lunare pentru suport in cresterea performantei locatiei,
  • o reteta testata si care si-a dovedit succesul pe diverse tipologii de locatii.

Suprafata ideala pentru a ne desfasura activitatea este de 60-70 mp. Investitia initiala este de aproximativ 1000 euro/mp (include amenajarea spatiului, mobilier si echipamente).

  • Taxa franciza: 4500 euro
  • Redeventa/luna: 5% din CA,
  • Taxa marketing/luna: 1% din CA.
The Coffee Shop Franciza
Franciza

Atuurile The Coffee Shop

  • Suntem focusati pe dezvoltarea permanenta de produse si investim in tehnologii si oameni. Din acest considerent am luat decizia de a avea propria prajitorie precum si de a incheia un parteneriat cu SCAE in vederea training-ului personalului din coffee shop-uri.
  • Punem la dispozitia clientilor nostri 12 sortimente de cafea single origin comercializate sub brand propriu The Coffee Shop, precum si personal specializat care ofera asistenta acestora.
  • Suntem pozitionati intr-o zona corecta de pret deoarece consideram ca oricine merita o ceasca buna de cafea, aceasta accesibilitate permitandu-ne o mare flexibilitate in amplasarea conceptului.
  • Am dovedit viabilitatea conceptului The Coffee Shop, avem spiritul ospitalitatii, vrem sa ne impartasim experientele cu clientii nostri, sa spunem povestea din spatele produselor pe care le vindem.
  • Intelegem piata cafelei, atat in dialogul cu clientii si partenerii nostri, cat si cu tendintele in continua schimbare.

Solicita informatii despre franciza

  •