camera europeana de comert industrie si franciza cecif

Nu este vorba despre sector, ci despre proiect

Important este să nu te miști în continuare, ci mai degrabă să știi în ce direcție să mergi. Rata noastră de succes de 37% demonstrează că știm cum să ne ghidăm clienții.

Sunt aceste activități de sprijinire a proiectelor obligatorii pentru Horizon Europe pentru finanțarea unui proiect?

În Orizont 2020, iar acum în Horizon Europe, beneficiarii trebuie să se angajeze în activități de diseminare și exploatare. Deoarece aceste programe sunt finanțate de cetățenii UE, proiectele europene ar trebui să beneficieze cel mai mare număr, iar roadele cercetării ar trebui să ajungă la societate în ansamblu.

IMM-urile

IMM-urile sunt esențiale pentru creșterea economică și ratele de ocupare a unei țări; cu toate acestea, IMM-urile se confruntă cu multe provocări atunci când caută finanțare pentru a crește și a se dezvolta. Astăzi, există multe modalități de finanțare a IMM-urilor, fiecare având propriile caracteristici, avantaje și dezavantaje; la CECIF, vă putem ghida și consilia cu oportunități care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Companii Mari

Competitivitatea și sustenabilitatea companiilor necesită dezvoltarea activităților de cercetare și inovare și includerea inovației în strategiile și planurile de afaceri ale acestora. Finanțarea publică este o bună oportunitate de finanțare externă pentru a vă ajuta să vă impulsionați proiectele de afaceri. La CECIF, de peste 16 ani, ajutăm companiile să își structureze activitățile prin proiecte pentru a accesa aceste canale de finanțare.

De ce sprijină UE platformele de tehnologie și inovare, parteneriatele sau inițiative similare de RD&I?

CE sprijină procesele organizate care facilitează colectarea opiniilor experților în domeniul RD&I din sectoarele tehnologice strategice; există mai multe tipuri de inițiative, cum ar fi parteneriate și platforme. Ei adună experți din întreaga Europă și oferă opinii imparțiale și echilibrate cu privire la prioritățile RD&I din sectorul lor, indicând unde ar trebui să fie orientată finanțarea UE.

Participarea la o platformă sau un parteneriat este costisitoare?

Depinde, dacă gestionarea platformei este gestionată printr-un proiect sau contract finanțat de UE, de obicei puteți deveni membru expert gratuit, cu toate acestea, veți fi de așteptat să contribuiți cu expertiza dvs. Dacă o platformă are o structură de funcționare independentă, s-ar putea să trebuiască să aplicați pentru calitatea de membru.

Cum poate fi util pentru organizația mea implicarea în astfel de inițiative?

Vă va ajuta să vă dezvoltați rețeaua de contacte cu colegii activi în RD&I; prin participarea dvs., puteți influența, de asemenea, elaborarea viitoarelor programe de lucru Horizon Europe, acordând prioritate cercetării mai bune în cercetare și inovare și aducând expertiza dumneavoastră la masă.

Ce sprijin poate oferi CECIF clienților săi în acest domeniu?

Datorită experienței noastre în stabilirea și gestionarea mai multor platforme și inițiative, CECIF a dobândit experiență și o reputație solidă care este utilă în sprijinirea accesului clienților la aceste inițiative și joacă un rol activ în modelarea RD&I în diverse sectoare.

Programe

.

Horizon Europe
LIFE
NEXT GENERATION EU