slider2

Responsabilitatea CECIF

Responsabilitatea corporativă

Responsabilitatea noastră socială corporativă
Misiunea noastră este să distrugem barierele pentru toată lumea, pretutindeni.
De ce suntem aici
Natura fundamentală a muncii noastre este democratizarea oportunităților. Viziunea noastră este o lume în care cei mai buni talente din lume se pot conecta cu cele mai bune locuri de muncă din lume, indiferent de jurisdicție.

Locurile de muncă sprijină familiile, comunitățile și țările întregi. Suntem foarte mândri să ajutăm clienții noștri să fie angajatori de talie mondială.

Prin soluția noastră, companiile oferă beneficii excelente, protejează datele angajaților în platforma noastră, îndeplinesc acordurile de negociere colectivă și își îndeplinesc sfârșitul relației angajat-angajator, creând o experiență angajaților care menține talentele de top angajate și reținute – peste tot în lume.

În timp ce permiterea oamenilor prin locuri de muncă este afacerea noastră principală, suntem conștienți de faptul că nu toată lumea are acces egal la economia digitală. Aici intervine activitatea noastră filantropică ca organizație.

Angajament și Programe

Credem că este responsabilitatea noastră a tuturor să fim factori de schimbare și că nimeni nu ar trebui să aleagă între a face bine și a face afaceri.

Educatie

Permiterea Oportunității Economice

Oferind elemente esențiale, educație și resurse comunităților subdezvoltate, sprijinim accesul la progresul economic din întreaga lume.
Folosind expertiza noastră, programele noastre educaționale și parteneriatele au scopul de a îmbunătăți baza de cunoștințe a studenților din întreaga lume. Abordarea noastră fără întreruperi și fără frontiere a adus schimbări pozitive în sectorul educational la nivel global.

MEDIU

Angajamentul nostru față de comunitățile locale se extinde la durabilitatea mediului. Investim în multe inițiative ecologice care au ca rezultat economii directe de energie și practici de reducere a amprentei de carbon. Abordarea -Water for People- este de a construi sisteme durabile care să ofere o aprovizionare cu apă curată și durabilă, utilizând resursele si întreprinderile locale, echipând comunitățile cu utilajele de care au nevoie pentru a construi și repara aceste sisteme.

COMUNITATE

Încurajăm inovarea socială și lansăm colaborarea între comunitatea tehnologică pentru a oferi soluții la nevoile locale specifice. Ne angajăm să perturbăm definitiv pentru a avea un impact pozitiv asupra comunităților noastre.

Eradicarea discriminării și promovarea egalității

Sprijinind eforturile organizațiilor axate pe corectarea nedreptății sistemice și a discriminării, promovăm oportunități pentru toată lumea, pretutinden

Ce înseamnă să-ți pese?

Nu este suficient să vezi pur și simplu inegalitatea.
Schimbarea necesită acțiune.

Oferim resurse oamenilor și organizațiilor care construiesc soluții durabile, în conformitate cu viziunea noastră de a da putere tuturor, pretutindeni.

RESPONSABILITATEA CORPORATIVA
RESPONSABILITATEA CORPORATIVA

Responsabilitatea sociala corporativa

Responsabilitatea sociala corporativa  este o modalitate prin care companiile se recompenseaza fata de societate, oferindu-si contributia catre comunitate, economie sau mediu. Dar nu este doar atat, caci, la randul lor, companiile au si beneficii de pe urma actiunilor de responsabilitate corporativa intreprinse. Astfel, consumatorii, angajatii sau partenerii de afaceri acorda mai multa credibilitate unei companii care implementeaza responsabilitate sociala corporativa.

Scopul acțiunilor de responsabilitatea corporativa ale unei companii este stabilit pentru a spori alinierea generală a angajaților la valorile și misiunea sa. Este creat pentru a face angajații și angajatorii să se simtă mai conectați cu societatea. Cu toate acestea, nu toate companiile pot adopta aceeași abordare la responsabilitatea corporativa. Este important ca industriile să-și cunoască nișa și ce își doresc angajații lor.