Alătură-te echipei noastre. Ești gata să schimbi jocul? Aflați mai multe →

Ce inseamna francizarea afacerii.

Iată de ce vă pot ajuta consultanții noștri în franciză.

Francizarea este un model care permite afacerilor profitabile să se extindă. Practic, dacă ar fi să sintetizăm într-o manieră mai simplistă, am putea afirmă că este o modalitate de a întări un brand și de a-l extinde pe banii altora. Francizele au fost supranumite drept „afaceri la cheie” sau „afaceri clonate” , aceste definiții explicând, într-o anumită manieră, cum funcționează ele.

Francizarea reprezintă elaborarea de metodologii și strategii menite să replice, într-o manieră corectă și în concordanță cu prevederile legale, modelul de succes al afacerii respective. Este vital că francizatii să beneficieze de un pachet de franciză întocmit cu acuratețe, prin care să se regăsească rețeta de succes a acelui business, astfel încât investițiile lor de natură materială și umană să fie generatoare de profit.

Franciza se bazează pe o relație contractuală între francizor și francizații locali, care sunt responsabili pentru gestionarea independentă a afacerilor lor pentru a atinge standardele de marcă stabilite de francizor. Francizorii de succes oferă francizaților lor sisteme de afaceri dovedite, necesare pentru ca aceștia să își dezvolte și să-și gestioneze afacerile.

Francizarea unei afaceri servicii

Într-o franciză, francizorul acordă licențe, denumirea comercială (marca sa) și metodele sale de operare în franciză (sistemul său de a face afaceri) francizaților săi. Francizatul operează și își gestionează în mod independent afacerea în conformitate cu termenii contractului său (Acordul de franciză) cu francizorul.

 • Faza 1: Trecerea la franciză

  Trecerea la franciză este ca și cum ai începe o afacere complet nouă. Este nevoie de o investiție mare, un nou model de afaceri și o mentalitate diferită. Serviciile noastre de planificare strategică încep cu o evaluare completă pentru a vă ajuta să înțelegeți unde vă aflați, unde trebuie să mergeți și cum puteți ajunge acolo. Apoi lucrăm alături de dumneavoastră pentru a dezvolta și executa un plan de acțiune detaliat pentru a ne asigura că afacerea dvs. este pregătită pentru franciză. Angajamentul CECIF față de clienții noștri este de a dezvolta sisteme de franciză care să le depășească în mod eficient obiectivele și să îmbunătățească performanța francizaților. Pentru noii francizori, ghidăm proprietarii de afaceri prin fiecare pas al dezvoltării unui sistem de franciză de succes:

 • Faza 2: Francizorii consacrați

  Pentru francizorii consacrați, ne bazăm pe succes cu servicii care includ:

  Strategii de expansiune și sprijin intern și internațional pentru sistemul de franciză.
  Managementul si implementarea programului de recrutare si extindere a francizatilor.
  Evaluarea și dezvoltarea strategiilor de schimbare pentru procesele și procedurile interne de vânzare în franciză.
  Revizuirea organizației și a suportului operațional.
  Evaluări comune de angajare și răspundere indirectă.
  Îmbunătățiri ale relațiilor cu francizați.
  Servicii de asistență în litigiu și experți.

 • Pasul 3 Extinderea pe noi piețe internaționale

  Francizarea rezintă un set unic de provocări pentru francizori. Fie că sunteți o franciză consacrată care vine pentru prima dată în România, sau un brand românesc care dorește să se dezvolte în străinătate, noi vă ajutăm să vă localizați afacerea și să îndepliniți cerințele internaționale, astfel încât să vă puteți atinge obiectivele de afaceri. Franciza s-a dovedit a fi un aranjament de afaceri foarte eficient atunci când vine vorba de explorarea de noi piețe, în special de expansiune globală. Beneficiile sunt localizarea, optimizarea riscurilor, partajarea tehnologiei, reducerea sarcinii de capital, o sinergie de experiență și expertiză reciprocă, cotă de piață mai mare, o mai bună penetrare pe piață, integrare verticală și orizontală etc. Cunoașteți beneficiile, dar știți și că există sunt dificultăți atunci când porniți să vă francizați afacerea.

Francizare afacere in Romania

francizarea
francizarea

Francizarea afacerii

Francizarea afacerii dvs. este o cale dovedită către o creștere rapidă. Dar a deveni francizor nu este un bilet automat către succes, mai ales în această economie provocatoare.

Dacă vă gândiți să vă francizați afacerea, știți că procesul de a deveni francizor este de obicei lung și implică costuri considerabile. Doar pentru că vă calificați pentru a vinde francize nu înseamnă că veți găsi cumpărători.

A deveni un nou francizor de succes implică luarea de la început a multor decizii bine gândite care îți vor afecta afacerea pentru anii următori. Există, de asemenea, o mulțime de documente legale pe care trebuie să le parcurgeți pentru a vă asigura că afacerea dvs. respectă legile europene și romane care reglementează industria francizelor.

CENTRU DE RESURSE

Energiei regenerabile consultanță UE privind mecanismul de finanțare Energiei regenerabile

Energiei regenerabile consultanță UE privind mecanismul de finanțare

Pactul energiei regenerabile - noul mecanism deschide posibilitatea statelor membre de a beneficia în mod colectiv de pr
Start up transformăm rezolvarea problemelor într-un proiect finanțat! start up

Start up transformăm rezolvarea problemelor într-un proiect finanțat!

Start up cum vă poate ajuta un consultant pentru pornirea unei afaceri să vă lansați și să vă dezvoltați noua afacere. U

DIGITALIZARE GEO’SAW SRL Cod SMIS 312180

Comunicate de presa REGIO-NE-Comunicat

Anunt incepere implementare proiect “DIGITALIZARE GEO'SAW SR...

DIGITALIZARE PHONUS SRL

Comunicate de presa REGIO-NE-Comunicat

Anunt incepere implementare proiect “DIGITALIZARE PHONUS SRL...

We take processes apart, rethink, rebuild, and deliver them back working smarter than ever before.